Klaus Iohannis, veste bună pentru companiile şi investitorii români: „România va ieși cu bine din această criză”

Iohannis, după întâlnirea cu reprezentanţii mediului de afaceri: Vreau să transmit un mesaj de încredere companiilor şi investitorilor. România va ieşi cu bine din această criză.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Klaus Iohannis, veste bună pentru companiile şi investitorii români

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, marţi, o întâlnire cu reprezentanţii mediului de afaceri, iar la finalul acesteia a ţinut să transmită un mesaj de încredere companiilor şi investitorilor. ”România va ieşi cu bine din această criză”, a afirmat şeful statului. 

”Vreau să transmit un mesaj de încredere companiilor şi investitorilor. România va ieşi cu bine din această criză. Convingerea mea fermă este că parteneriatul dintre autorităţi şi mediul privat, bazat pe dialog constant şi transparent, este calea de relansare economică şi de dezvoltare durabilă”, a transmis Klaus Iohannis, marţi, la finalul întâlnirii cu reprezentanţii mediului de afaceri.

Citeste si: Brigitte Pastramă, primele declarații despre sarcină: „Am hotărât, împreună cu Florin...”

Citeste si: 23 de decese provocate de coronavirus au fost anunţate marţi, 5 mai! Bilanțul în România

Citeste si: Ghiță a băgat fitile în triunghiul amoros al momentului?! ”Elena se dă pe lângă Iancu. Seamană cu un fost de al ei”!

Şeful statului afirmă că parteneriatul este ”cu atât mai important pentru o perioadă de criză profundă ca cea pe care o traversăm acum”.

”Este motivul pentru care am solicitat mediului de afaceri să fie un partener dedicat şi constructiv în ceea ce priveşte identificarea şi implementarea măsurilor de relansare economică şi sunt încrezător că împreună vom reuşi să găsim cele mai bune soluţii”, a mai spus Klaus IOhannis.

Coronavirus. Declarația pe proprie răspundere, modificată după Ordonanța Militară 10

Declarația pe prorprie răspundere a fost actualizată ținând cont de noile prevederi anunțate în Ordonanța militară nr. 10 din 27.04.2020.

Singura modificare din declarația pe propria răspundere este nota de la final care se referă la intervalul orar în care persoanele de peste 65 de ani pot ieși din case.

Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute la punctele 1-6 și 9. Deplasarea se face în orice interval orar, pentru motivele prevăzute la pct.1, 3, 6 și 9, respectiv între orele 07.00-11.00 și 19.00-22.00, pentru motivele prevăzute la punctele 2, 4 și 5”. (Citeste si: Iohannis: CCR are obligaţia de a revizui de îndată nu doar decizia în cazul Kovesi, ca urmare a hotărârii CEDO)

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate