Krem nu mai vorbeste cu tatal lui! "Am rupt legatura cu el"

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereRazvan “Krem” Alexe, gazda show-lui de comedie “DISKOTE-K”, difuzat in fiecare sambata, incepand cu ora 21.30, la Kanal D, are putine amintiri legate de tatal sau, cu care nu a avut niciodata o legatura foarte stransa, parintii sai fiind divortati de cand el era avea 5 ani.

“Sunt norocos, am o mama extraordinar de frumoasa si de open-minded. M-a sustinut suta la suta, pana la capat, in toate demersurile mele artistice”, a declarat Razvan Krem Alexe.

Artistul spune ca mama sa este cea care si-a asumat si rolul de tata atat pentru el cat si pentru sora sa, Aida. Spune ca in copilarie a fost destul de rasfatat si a avut parte de multa dragoste din partea “neamului nostru mare de rude, din Ploiesti”. Sustine, de asemenea, ca nu i-a dus lipsa tatalui.

“Au venit multe sfaturi de la tata. Dar mereu prea tarziu, lucruri generale pe care le aflasem oricum sau testasem pe propria-mi piele. Nu regret nimic, insa. Probabil ca daca ramanea cu noi, nu mai eram in punctul in care ma aflu astazi”, spune Krem.

Razvan “Krem” Alexe nu mai tine legatura cu tatal sau pe care il percepe ca pe un strain.

“Am rupt legatura cu tatal meu la scurt timp dupa . Ii multumesc insa, pe aceasta cale, pentru  sacoul galben-mustar (n.r.- pe care l-a purtat in competitie)”, a mai precizat Krem.

Pe Razvan “Krem” Alexe il puteti urmari in fiecare sambata, de la ora 21.30, la Kanal D, in cel mai nebun show al toamnei, “DISCOTE-K”. Din distributia show-ului de comedie mai fac parte Octavian Strunila, Paula Chirila, Alexandru Conovaru, Vlad Corbeanu, Alina Rotaru, Sorin Cocis,  Ionut Niculae si Ionut Toader.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate