L-ai vazut in "The Hobbit" si te-a ingrozit! Uite cum arata in realitate actorul care il interpreteaza pe Azog!

Manu Bennett a debutat ca actor in 1993, dar a devenit cunoscut abia dupa ce a aparut in serialul Spartacus. Apoi, a pus mana pe rolul orcului Azog din trilogia The Hobbit.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriere"Eram spre finalul serialului Spartacus si ma gandeam cum o sa reusesc sa depasesc aceasta realizare. O sa ajung intr-un serial cu doctori sau unul politist? Mi-era teama, eram obisnuit sa vin zi de zi la munca, imi placea sa vin in arena si sa fiu inconjurat de 1000 de soldati. Si brusc am primit un telefon din Noua Zeelanda, de la Peter Jackson. El distribuise deja pe cineva in rolul lui Azog, dar cand a ajuns la montaj, nu i s-a parut suficient de convingator. Eu fusesem deja la auditie si s-au gandit la mine. Inca filmam la ultimele 3 episoade asa ca a trebuit sa zburam in weekenduri pana in Wellington. Treceam de la costumul de gladiator la ecranul verde", a declarat actorul in varsta de 43 de ani.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere"Am intrat in studio pentru rolul lui Azog cu 4 saptamani inainte de lansare, am fost ingredientul final adaugat. Asa ca am ratat toata campania de promovare, in trailer nu aparea nici o imagine cu Azog, am vazut doar un joc lego pentru acea scena in New York, dar era Bolg, un personaj care va aparea in urmatoarele doua filme. Azog trebuia sa fie un gigant, construit cu proteze, insa Peter Jackson s-a razgandit si a decis sa il creeze cu tehnica motion-capture. Cred ca decizia lui a surprins pe toata lumea in acel moment", a adaugat el, citat de procinema.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate