L-am sunat pe Cornel Galeș după ce s-a zvonit că ar fi murit! Uite ce s-a întâmplat

Vestea că fostul soț al Ilenei Ciuculete ar fi murit a zguduit o țară întreagă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Nașa și iubita lui Cornel Galeș ar fi confirmat că Cornel Galeș a decedat într-un accident de mașină în Spania.

Citeste si: Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Citeste si: Primele declarații ale nașei lui Cornel Galeș: ”Ne-au dat și număr de cadavru” EXCLUSIV

Citeste si: Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, primele declarații după aflarea veștii că Cornel Galeș ar fi murit ”S-a dărâmat”

L-am sunat pe Cornel Galeș! Uite ce s-a întâmplat

Vestea cutremurătoarea a venit ca un fulger așa că l-am sunat pe Cornel Galeș. Se pare că văduvul Ilenei Ciuculete are telefonul închis, semn că zvonurile ar putea fi adevărate.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Știrea inițială

Cornel Galeș ar fi murit în accident de mașină în Spania. Primele informații despre accidentul în care s-a stins din viață fostul soț al Ilenei Ciuculete.

Un zvon cutremurător circulă despre văduvul Ilenei Ciuculete Cornel Galeș. Există informații că ar fi murit într-un accident de mașină Cornel Galeș, nimeni altul decât soțul Ilenei Ciuculete, artista de muzică populară decedată în mai 2017.

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a mărturisit printr-un comentariu pe Facebook că ar fi primit o veste cumplită. Văduvul regretatei cântărețe de muzică populară a murit într-un accident de mașină.

"Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă", a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe Facebook.

Până și iubita lui a confirmat tragica veste. 

Contactată de WOWbiz.ro, Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș, a recunoscut că trece prin momente cât se poate de dificile.

”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, ne-a spus, în exclusivitate, Viviana.

Citește întreaga știre despre accidentul lui Cornel Galeș, aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Gestul emoționant făcut de un militar înaintea paradei de 1 Decembrie. Avem cele mai emoționante imagini! Ce nu s-a văzut la televizor!

Dan Negru, mesaj tranșant de Ziua României: „Patrioți de o zi. La câteva străzi distanță de paradă...”

La mulți ani, România! Ce mesaje au vedetele de 1 Decembrie VIDEO

Cristina Pucean, lămuriri despre Bogdan Mocanu: "Nu am de ce să mă feresc!"

Actorul Florin Zamfirescu, declarații șocante despre moartea soacrei lui: ”Au omorât-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies