L-au dus acasă pe Faimosul Yamato Zaharia într-un fel UNIC! Nebunie totală în autocarul plin cu luptători de kempo! Aşa ceva nu s-a mai văzut vreodată la Exatlon VIDEO EXCLUSIV

Aşteptat la aeroport de peste o sută de fani, Faimosul Yamato Zaharia a plecat spre casă alături de câteva zeci de luptători de kempo, cu autocarul. Iar în momentul în care Faimosul a urcat în autocar, s-a declanşat fiesta.

Autor: Radu C. Munteanu, Cornelia Ionescu

Un autocar plin ochi cu luptători de kempo a plecat de la aeroport, toţi decişi să îl conducă pe Yamato Zaharia acasă, ca pe un adevărat campion. Şi, aşa cum era de aşteptat, încântaţi de prestaţia pe care Faimosul a avut-o la Exatlon, exuberanţa fanilor lui a fost incredibilă.

 

 

Astfel, de cum a urcat în autocar, în aplauzele şi în scandările cu numele lui şi cele ale sportului pe care îl practică, Yamato Zaharia a fost copleşit de emoţii. Zâmbind larg, ca să îşi ascundă sentimentele, el le-a prezentat tuturor centura primită de la Amatto Zaharia, cea de ”campion al Exatlon” şi, apoi, cunoscându-I pe mai toţi cei aflaţi acolo, a stat de vorbă cu fiecare.
Apoi, buna dispoziţie din maşina car eîl ducea acasă, a fost dublată şi de câteva melodii cu tema Exatlon. Mai exact, două manele dedicate lui Yamato Zaharia, motiv de mare amuzament pentru toţi cei de acolo, care, fericiţi că îl au din nou în mijlocul lor, au început să chiuiască  atât de tare încât, pe drum, toţi şoferii din preajmă auzeau ce se petrece. Normal, Yamato Zaharia, după ce a ascultat cu atenţie cele două piese ce i-au fost dedicate, a sesizat un lucru car el-a uns la suflet şi anume că una dintre melodii

îi pomenteşte pe cei care, de-a lungul Exatlon, i-au devenit fraţi ”de cruce”, adică Mirel Drăgan şi Cristi Pulhac, numele celor doi fiind încă un motiv pentru scadări care răsunau de vibrau geamurile autocarului.

 

Apoi, deşi nu pare genul care să adore să vorbească în public, Yamato a demonstrat, încă o dată, de ce a fost atât de apreciat şi de iubit ca şi concurent în echipa Faimoşilor.

Mai exact, a ţinut un discurs care a smuls lacrimi în ochii durilor luptători de kempo, mulţumindu-le şi dedicându-le fiecare punct – nu puţine la număr – din timpul parcursului Exatlon.


Yamato Zaharia şi Cristi Pulhac au devenit prieteni apropiaţi

Yamato Zaharia şi Cristi Pulhac au oferit cel mai frumos duel de până acum de Exatlon, doar că luptătorul, campion mondial la kempo, a pierdut duelul şi şi-a luat la revedere de la colegii lui de la Exatlon.
„Ăsta sunt eu, o persoană timidă, o persoană introvertită. Am venit aici din dorinţa de a mă autodepăşi.(...) Mă bucur mult că am venit aici, mi-aş fi dorit să vin încă de la primul sezon.(...) Am luptat până la capăt şi merg cu inima deschisă în viitor. Mădălina, fiind mai nouă, m-a rugat să-i aduc o ciocolata cu alune. Lui Cristi o să i-o aduc pe soţia lui, dar mai am o provocare. Pe Cristi sau pe Mădălina, îi rog să câştige trofeul. Vreau să-mi fac o poză cu el în aeroport”, a spus Yamato înainte de a părăsi Republica Dominicană.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

ŞOCANT! Adevărul despre boala care l-a măcinat pe Yamato Zaharia la Exatlon! ”Bacteria i-a măcinat o lună stomacul” EXCLUSIV

Faimosul Yamato Zaharia şi Războinica Ana Otvoş s-au întors în România! Primele imagini şi declaraţii de la aeroport FOTO & VIDEO EXCLUSIV

Exatlon 7 decembrie. Yamato Zaharia a fost eliminat! A plecat cu zâmbetul pe buze şi a lansat o provocare colegilor de echipă

Astăzi, 4 zodii trebuie să dea dovadă de inteligență și de simț practic, ca să primească bonusuri bănești

Schimbare uriașă pentru PENSIILE din România! Vestea cea mare pentru 8 MILIOANE de români

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Simona Halep și Patrick Mouratoglou nu se mai ascund. A părut dovada!

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies