WOW

L-au inchis pe baietelul de doi ani in masina de spalat si au publicat totul pe internet! Atentie, imagini care va pot afecta emotional!

Imagini cu un copil de doar doi ani au devenit virale dupa ce acesta a fost inchis in masina de spalat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


L-au inchis pe baietelul de doi ani in masina de spalat si au publicat totul pe internet! Atentie, imagini care va pot afecta emotional! icon photo
 
Baietelul a fost inchis in masina de spalat de un tanar care avea grija de el cat parintii erau plecati. El a filmat totul, iar tatal micutului a publicat video-ul pe internet. In imagini micutul poate fi vazut cum impinge cu mana usa in  incercarea de a iesi. Pe fundal se aude un barbat care rade in timp ce copilul plange.
 
Politia a investigat cazul si a gasit si o fotografie in care baiatul era obligat sa fumeze o tigara. Desi nu a suferit rani fizice, a fost deschis un dosar penal pentru abuz.
 
Tatal baiatului, cel care a facut imaginile publice, are 22 de ani si a fost arestat. El risca sa petreaca pana la 10 ani dupa gratii. 
 
 

 
George Copos s-a recăsătorit în secret! Surprinzător, câti bani i-a lăsat însă fostei soţii, Ana! Apropiaţii au comentat imediat! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune