La 13 ani, Marinela cântăreşte doar 15 kg şi măsoară 107 cm. Micuta are nevoie de tine

Marinela Canuţă, în vârstă de 13 ani, măsoară numai 107 cm şi este uşoară ca un fulg – 15 kg. Este nevoită să poarte haine largi, astfel încât restul copiilor de la şcoală şi de pe stradă să nu-i observe scolioza severă.

novalue
Autor: I.M.D.

Malformaţia coloanei vertebrale i-a atrofiat plămânii, iar în lipsa unei operaţii, poate ajunge la insuficienţă cardiacă. De altfel, în urma unui consult, medicii au descoperit că Marinela are şi o malformaţie gravă la inimă. Din fericire, ultima problemă a fost rezolvată, fiind operată cu succes de domnul dr. Mircea Cotul, însă fata trebuie să fie operată urgent la coloană pentru a putea avea o viaţă normală.

Intervenţia costă 25.000 de Euro, din care mai au rămas de plătit doar 1.000 de Euro, restul banilor fiind strânşi deja datorită oamenilor cu suflet.

“După un lung şir de analize şi investigaţii medicale amănunţite, doctorii ne-au spus că îngeraşul nostru suferă de o malformaţie complexă de coloană toraco-lombară şi cutie toracică, o scolioză de 114 grade, care se încadrează în categoria malformaţiilor foarte grave. Pentru corectarea coloanei este necesară o intervenţie chirurgicală complexă, precum şi montarea unor şuruburi care vor fi reglate pe măsură ce Marinela creşte. Toate acestea costă 25.000 de Euro, însă datorită generozităţii românilor, am reuşit să strângem deja 24.000 de Euro. Operaţia va fi efectuată de domnul doctor Alexandru Thiery, în care ne-am pus toate speranţele. Vrem să ne vedem fetiţa sănătoasă, este tot ce ne mai putem dori de la această viaţă”, declară mama fetiţei.

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

Cum o putem ajuta pe Marinela?

Cine vrea să îi ofere Marinelei o mână de ajutor, poate trimite SMS de 2 Euro la 8832, cu textul “Marinela”. Fiecare mesaj trimis înseamnă o şansă în plus pentru sănătatea şi viitorul fetiţei. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/marinela-canuta/, prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei “Salvează o inimă”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari) sau prin redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit datorat de companii.


Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Un bărbat din Pitești s-a stins din viață după ce a fost trântit la pământ de polițiști. Imagini șocante

Cine este Ioana Mihăilă, varianta propusă de PLUS pentru Ministerul Sănătății

Când se va termina valul trei al pandemiei COVID-19. Alexandru Rafila, răspuns clar

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Gafă imensă făcută de Smiley! Scandalos în ce ipostază a pus-o pe Gina Pistol pe internet! O să iasă scandal, a șters imaginea imediat

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Leacul care ne-ar putea proteja de Covid-19. Se poate dizolva în apă. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies