La 25 de ani a murit după ce a fost plimbat la patru spitale! Medicii, acuzați că nu au vrut să-l opereze pentru că era suspect de coronavirus! Rezultatul negativ a venit abia după ce și-a dat ultima suflare

Un tânăr de 25 de ani s-a stins asteand să fie operat, după ce a gost plimbat în patru spitale. Tatăl lui nu își dorește decât să se facă dreptate.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Un tânăr de 25 de ani din județul Prahova s-a stins din viață după ce a fost plimbat la mai multe spitale, deși ar fi trebuit operat de urgență. Sabin se căsătorise recent, avea o fiică de doar o lună și multe planuri de viitor. În urma lui, a mai rămas doar familia care îl plânger și speră că se va face dreptate în acest caz.

Sabin se întorsese din Germania pe 7 martie și era considerat suspect de coronavirus. Tatăl lui crede că acesta este motivul pentru care medicii nu l-au operat.

„Sâmbăta trecută (n.r. 28 martie) fiul meu a chemat Salvarea pentru că avea o durere insuportabilă în zona abdomenului, stânga jos. A fost transportat de la domiciliul său din Făget la Spitalul din Vălenii de Munte. Aici a fost consultat prin palpare, fără să i se facă ecografie și a fost trimis, noaptea, pe jos, acasă, la 1 noaptea, cu o rețetă de calmante!”, a povestit Marian Ciurca, tatăl lui Sabin, pentru Observatorul prahovean.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Suferință enormă pentru Jorge. Artistul este greu încercat, în plină pandemie: „Oricât de puternic aș fi, îmi vine să plâng...plâng”

A doua zi, starea lui Sabin s-a agravat și a fost transportat cu o ambulanță la spitalul din Văleni. De aici, a fost trimis la spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Acolo a completat un chestionar în care a recunoscut că se întorsese din Germania pe data de 7 martie, adică cu 22 de zice îl urmă, și a devenit suspect de coronaviurs. După mai multe investigații, medicul i-a pus diagnosticul de hernie ombilicală și a spus că trebuie operat de urgență.

”Medicul care l-a consultat i-a spus fiului meu că trebuie operat de urgență, însă, potrivit protocolului, la spitalul județean nu se mai fac intervenții chirurgicale. Copilul meu a fost trimis la spitalul CFR, unde a rămas internat până a doua zi (n.r. luni, 30 martie) când a fost trimis cu ambulanța la Spitalul Municipal Câmpina. Aici, medicul de gardă nici măcar nu l-a lăsat să coboare din ambulanță și, după un scurt consult, l-a trimis înapoi la CFR”, a mai spus tatăl lui Sabin.

Tatăl lui Sabin: „L-au lăsat să moară ca pe un câine”

”Copilul meu avea încă de duminică diagnosticul pus de la medicul chirurg de la județean de hernie ombilicală și, în loc să-l opereze de urgență, la Câmpina i-au dat doar niște medicamente. În această dimineață , la ora 9,30 m-au sunat de la spital să-mi spună că a murit. Am crezut că îmi pică cerul în cap. Copilul meu avea 25 de ani și a lăsat orfană o fetiță de o lună! După ce a murit Sabin a venit și rezultatul testului de la Matei Balș pentru coronavirus: era negativ!Nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva au așteptat să vadă dacă are sau nu virusul ca să-l opereze?! Ei bine, au aflat prea târziu, iar Sabin al meu a murit cu zile!”, spune tatăl pacientului decedat, conform sursei mai sus citate.

”L-au lăsat să moară ca pe un câine! Cineva trebuie să plătească pentru moartea copilului meu!”, a mai spus bărbatul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Au construit în mijlocul Bucureștiului, în secret, un spital pentru bolnavii de coronavirus!

O asistentă medicală își va petrece 14 zile în spital, în focarul de infecție cu coronavirus de la Deva: „Parcă mi-am dus soția la război”

Cutremur la Pro Tv! După Mihai Petre, un alt jurat de la Românii au talent rupe tăcerea: de ce a decis să plece

Un virusolog chinez aruncă bomba. Cum a apărut, de fapt, COVID-19

Coronavirus a mai făcut o victimă în România. Bilanțul deceselor a ajuns la 116

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies