Sport

La 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren in meciul cu Rapidul! Edilul care a avut pe tricou „Maryo Primaru” si a afisat o burta uriasa a ratat doua ocazii!

Cei prezenti la partida Rapid-AS Singureni au vazut ca, la 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan, Radu Constantin


La 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren in meciul cu Rapidul! Edilul care a avut pe tricou „Maryo Primaru” si a afisat o burta uriasa a ratat doua ocazii!icon photo

Spectatorii au observat ca, la 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren in partida de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a, dintre AS Singureni, campioana judetului Giurgiu, si Rapid, cea a Bucurestiului. Meciul s-a jucat sambata seara, la Giurgiu, iar Rapidul s-a impus cu 7-0, asigurandu-si promovarea, chiar daca mai este de jucat si partida retur. (vezi ce fost primar al Capitalei a murit recent)

La 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren. Marian Patuleanu a avut numarul 10

Primarul comunei Singureni, Marian Patuleanu, 47 de ani, a intrat si el pe teren in minutul 69 al meciului, cand scorul era de 6-0 pentru Rapid. Primarul a surprins pe toata lumea cu un tricou pe spatele caruia scria “Maryo Primaru”". Primarul a intrat pe postul de fundaş stanga, iar pe tricou a avut numarul 10. Patuleanu a avut doua ocazii de a marca, una chiar in ultimul minut, cand a executat o lovitura libera aparata de portarul Rapidului.

La 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren. Marian Patuleanu a amenintat-o pe Steaua

Chiar daca, la 47 de ani, primarul din Singureni a intrat pe teren, acesta nu s-a facut de ras, desi are o burta respectabila. “Asta este, ne batem cu Steaua la anul. Va fi război. De când am început să dau cu piciorul în minge, îmi doream un asemenea meci de retragere. Cariera mea a fost legată de Singureni, pe care sincer, nu l-aş da nici pe Las Vegas”, a spus primarul la final.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune