Vedete

La 7 ani avea 100 kg, dar Gabriel a slăbit spectaculos şi acum, la 18 ani, are iubită sexy! FOTO

Gabriel Măcărel ajungea la spital în 2008, pe vremea când avea 7 ani, după ce mâncase 5 kilograme de jumări la o masă!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Botoșăneanul Gabriel Măcărel ajungea la spital în 2008, pe vremea când avea 7 ani, după ce mâncase 5 kilograme de jumări la o masă! Riscul de infarct s-a dovedit atunci major pentru copilul a cărui greutate oscila între 97 si 100 de kilograme, așa că medicii l-au internat pe loc. "Va ajunge un copil ca toţi ceilalţi atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, pentru că îşi doreşte acest lucru şi munceşte pentru asta", mărturiseau doctorii despre Gabriel imediat după internare, întreținând speranța unui final fericit.

Citeste si: Alex Bodi se ia de amicii care beau pe banii lui la petreceri: “Nu are gust bun băutura când e pe banii voștri sau ce?”

Citeste si: Cel mai gras moldovean a ajuns să cântărească un sfert de tonă! Sergiu Pânzari are 34 de ani şi n-a mai ieşit din casă de mai bine de un an FOTO

Gabriel s-a ținut de dietă și de sport, a slăbit enorm și și-a văzut de treabă, așa că astăzi arată ca un tânăr normal de 18 ani, ba mai mult, a reușit să-și găsească și o prietenă sexy, pe care a prezentat-o mândru amicilor. 

Galerie foto