La aniversarea de 47 de ani, Dragoș Dolănescu a sărbătorit în Costa Rica: „Am petrecut românește, în familie”

Dragoș Dolănescu a împlinit vârsta de 47 de ani și a hotărât să sărbătorească în Costa Rica, alături de familie

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, a împlinit vârsta de 47 de ani, în data de 19 Noiembrie. Acesta locuiește de mulți ani în Costa Rica și a decis să își petreacă ziua de naștere acolo, alături de familie.

La masa petrecerii, invitații au servit sarmale și mămăligă, ca acasă, în București. Bărbatul a primit o mulțime de cadouri, însă ce mai special a fost din partea surorii sale, Fofy.

Fiul cel mic al regretatului artist, Ion Dolănescu, a petrecut împreună cu cei doi băieți ai săi, care i-au adus zâmbetul de buze în această zi specială. Ștefania, pe numele său de alint Fify, i-a pregătit un tort cu frișcă, de casă, pe care l-a ornat cu bomboane colorate.

Dragoș Dolănescu a sărbătorit ziua de naștere în familie

La aniversarea de 47 de ani, Dragoș Dolănescu a petrecut în familie, cu sarmale și mămăligă, preparate de mama sa, Margarita Valenciano. Femeia a învățat să pregătească preparate tradiționale românești, când a venit să studieze medicina. Aceasta a locuit împreună cu Dragoș Dolănescu 11 ani în România.

Citește și: Dragoș și Ionuț Dolănescu sunt încă la cuțite? Ce a spus că va face fiul cel mic al regretatului artist la întoarcerea în România: „Primul lucru”

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Moș Nicolae 2022- kfetele.ro

Citeste si: Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz- bzi.ro

La petrecere au fost prezenți cei doi fii ai săi, Ion și Darius, soția lui, dar și mama și sora sa.

Am petrecut românește, în familie, cu cei dragi. Ion și Darius m-au ajutat să suflu în tort. Mama mi-a făcut sarmale și mămăliguță, ca în România. Fify, sora mea a făcut tort. Băieții m-au ajutat să suflu în tort. Am râs, am glumit și am depănat amintiri”, a mărturisit Dragoș Dolănescu, pentru Revista VIVA!.

Dragoș Dolănescu și familia sa

Dragoș Dolănescu și familia sa

[Sursa foto: Facebook]

Dragoș Dolănescu nu a mai vizitat România din anul 2018

Fiul regretatului artist, Ion Dolănescu, vrea să vină în România. Acesta nu a mai fost în țară din anul 2018, atunci când a fost invitat la Palatul Cotroceni, de actualul președinte. Klaus Iohannis, l-a invitat pe bărbat la un eveniment cu românii din diaspora, cu care țara noastră se mândrește.

Citește și: Ultima dorință a lui Ion Dolănescu. Ce l-a rugat pe fiul lui, Dragoș, înainte să se stingă din viață: "Tata mereu mi-a spus"

Dragoș Dolănescu este pasionat de politică și în urmă cu 4 ani a fost deputat în țara mamei sale. În luna mai i-a expirat mandatul și s-a întors la meseria sa de bază. Acesta și-a redeschis cabinetul său de psihologie.

Dragoș Dolănescu

Dragoș Dolănescu

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ionuț Dolănescu, adevărul despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu. Ce se întâmplă cu artista: "E lucidă"

Ionuț Dolănescu, cuvinte la superlativ la adresa soției sale. Prin ce dramă a trecut Doinița Dolănescu: „E greu!”

13 ani fără Ion Dolănescu. Cum se înțeleg cei doi copii ai săi după ce s-au luptat în tribunale pentru moștenire

7 zodii vor avea stea în frunte în anul 2023

Este cutremur total în UNGARIA chiar acum! Vestea cruntă venită chiar acum de LÂNGĂ ROMÂNIA

“În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă

Rugăciune de Sfântul Nicolae. Vei avea sănătate și belșug tot anul viitor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies