La aproape zece ani de la accidentul in care Carmen Paunescu i-a omorat toata familia, Silvia mai poarta inca pe fata urmele tragediei! Imagini soc cu supravietuitoarea carnagiului, imbatranita la 24 de ani!

Pe 31 iulie 2004, Carmen Paunescu, sotia lui Adrian Paunescu, provoca pe raza localitatii Pielesti (judetul Dolj) un groaznic accident rutier, in care si-a pierdut viata o intreaga familie. Unica supravietuitoare a fost Silvia, care astazi are 24 de ani si poarta inca pe fata urmele dramei traite.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereAcum aproape zece ani, in vara lui 2004, aflata la volanul unui Hyundai, Carmen Paunescu a intrat la marginea Craiovei intr-o Dacia Nova apartinand familiei Burlan, care se intorcea dintr-o vacanta. Marin si Ileana Burlan au murit pe loc, Laura, una dintre cele doua fete ale cuplului, a incetat din viata cateva ore mai tarziu, la spital, doar Silvia (15 ani atunci) supravietuind tragediei. Condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare, Carmen Paunescu a avut grija de Silvia, i-a platit chiar si nunta, dar traumele suferite atunci n-au disparut de pe fata tinerei nici pana in ziua de azi, cand victima a ajuns la varsta de 24 de ani. Dovada in acest sens sunt si fotografiile intrate in posesia WOWbiz.ro, care ne-o prezinta pe Silvia in zilele noastre, cicatricea de deasupra ochiului stang, pe care era sa si-l piarda in accident, dar si taietura de pe obrazul stang, fiind evidente. Incercand sa mascheze urmele, tanara apeleaza cu destul succes la fond de ten si la un machiaj puternic, lasandu-si mereu parul sa cada peste ochiul cu probleme. La 24 de ani si trecuta printr-o asemenea drama, care a lasat urme adanci, Silvia pare cu cel putin doua decenii mai in varsta!

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate