La asa ceva nu te-ai fi asteptat niciodata! Lili Sandu are cel mai mic salariu de la "Danseaza printre stele"! E intrecuta chiar si de asistentele tv!

Aparitia lui Lili Sandu in calitate de coprezentator la show-ul “Danseaza printre stele” a starnit o serie de comentarii rautacioase! Multi s-au intrebat ce cauta o femeie de 40 de ani in emisiune, basca si iesita din circuit de ani buni.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereEi bine, misterul pare a fi elucidat chiar de persoane implicate in proiect. “Lili a fost solutia cea mai buna! E adevarat ca s-au mai incercat si alte variante, insa nu s-a ajuns la niciun rezultat din cauza banilor! Ea a acceptat pe loc salariul propus de producatori, in ciuda faptului ca el este unul foarte mic, se invarte la 500 de euro, mai jos decat al asistentelor Loredana Chivu si Ana Mocanu, care incaseaza 1500 de euro pe "prestatii" la tv! Pentru Lili nu a contat suma, ci, probabil, revenirea pe micile ecrane si nu a gresit! Sandu arata foarte bine si da un plus concursului de dans”, au spus surse din trustul de televiziune!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate