La asa ceva nu v-ati fi asteptat niciodata! Playboy-ul Codin s-a implicat si in…lumea teatrului! Terasele din Dorobanti sunt acum doar o amintire!

Dupa ce a socat cu cartea “Consumatorul de suflete”, Codin Maticiuc recidiveaza! Cunoscutul playboy de Dorobanti s-a implicat foarte mult in teatru si a sponsorizat recenta piesa “Hell”, regizata de Chris Simion.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereCodin Maticiuc se implica in lumea artistica“Iubesc foarte mult lumea artistica si acest proiect mi-a placut enorm. De aceea, am decis sa dau o mana de ajutor. In primul rand, am investit financiar in piesa “Hell”, apoi, printre cunostintele mele, am incercat sa gasesc si alte sponsorizari si chiar am reusit. Apoi, o alta apropiata, Maria Marinescu s-a ocupat de costume, iar la premiera de la Teatrul Godot, am avut surpriza sa regasesc in sala amici de-ai mei, care au venit sa sustina acest spectacol minunat”, a declarat Codin pentru WOWbiz.ro!

fara descriereMaria Marinescu a realizat costumelePiesa “Hell” este extrem de apreciata, intrucat ea nu se incadreaza in categoria spectacolelor usoare, este, daca ar fi sa ne luam dupa regizoarea Chris Simion, interzisa pesoanelor care au prejudecati, constrangeri morale sau pudori lingvistice. “Este facuta pentru un public dezinhibat si lipsit de clisee”, scrie Simion pe adresa ei de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate