La bine si la greu! Andra i-a umplut buzunarele cu bani sotului ei! Uite cat a castigat Maruta de pe urma ei

Andra a adus casa de producţie a lui Măruţă pe profit, după ce doi ani a fost în pragul falimentului. Dacă în 2011 şi 2012 firma era înglodată în datorii, în 2013, după implicarea artistei în business, situaţia s-a schimbat radical.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCătălin Măruţă este acţionar principal la Mango Records, o casă de producţie pe care prezentatorul a înfiinţat-o în urmă cu trei ani, alături de naşii de botez ai fiului său, Arpad Paszkany şi Anamaria Feher. Înregistrată în octombrie 2011 la Registrul Comerţului, firma a fost mai bine de doi ani înglodată în datorii, fără profit.

Cătălin Măruţă a crezut în afacerea lui, la fel ca şi Andra, care, odată ce s-a implicat în bunul mers al acesteia, s-a văzut în rezultatele mult sperate. In 2013, artista i-a adus în firmă pe foştii componenţi ai trupei Akcent, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei, ambii primind câte 10 la sută din acţiuni, în timp ce prezentatorul TV a rămas cu doar 40 la sută, iar asociaţii lui fiecare cu 20 la sută.

De atunci, situaţia s-a schimbat, iar la finele lui 2013 Mango Records a avut un profit de 45.973 lei. Mai mult, firma s-a aflat pe locul 1 în Cluj, în Top Afaceri România 2014, informeaza lideruldeopinie.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate