La canotaj, lucrurile sunt clare! Mircea Roman a ramas antrenorul lotului national feminin

Mircea Roman a decis sa ramana antrenorul lotului national de canotaj feminin. Aspect important, in ciuda esecului de la Olimpiada de la Londra, el este considerat cel mai valoros tehnician din tara.

Distribuie pe:

fara descriereLa putin timp dupa esecul total inregistrat de componentele lotului olimpic de canotaj, la Olimpiada de la Londra, unde - dupa mai bine de 30 de ani - fetele noastre nu au cucerit nici macar o medalie, antrenorul lotului olimpic, Mircea Roman, isi anunta demisia. A fost doar un anunt facut  sub impulsul momentului, deoarece, nu cu mult timp in urma, valorosul tehnician a revenit la sentimente mai bune, acceptand sa conduca in continuare, pe o perioada nedeterminata, destinele lotului national.

“Mircea Roman este si va ramane angajatul Federatiei Romane de Canotaj. Nici nu ma gandeam sa propun un alt tehnician in locul dansului deoarece este cel mai bun. Va ramane la conducerea lotului atata vreme cat il tin nervii” , a tinut sa declare pentru WOWbiz.ro Elisabeta Lipa, presedintele Federatiei Romane de Canotaj.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate