La ce a renuntat definitiv Mary J. Blige dupa moartea lui Whitney Houston

Mary J. Blige a dezvăluit într-un interviu recent că decesul bunei sale prietene Whitney Houston a şocat-o şi a întristat-o atât de mult încât a renunţat definitiv la alcool şi a făcut-o, totodată, să înţeleagă mai bine importanţa propriei vieţi, informează femalefirst.co.uk.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereMoartea bunei sale prietene, în februarie 2012, a avut un efect atât de mare asupra ei, încât Mary J. Blige a început să se gândească la propria moarte şi a renunţat la alcool, încercând să adopte un stil de viaţă sănătos.

"Am mers la înmormântarea ei şi faptul că m-am aflat atât de aproape de o persoană pe care am iubit-o atât de mult, aflată într-un sicriu, m-a speriat teribil de tare. M-a făcut să înţeleg importanţa propriei mele vieţi. Nu m-am oprit peste noapte, a fost un proces. Acum mă simt minunat. Am mai multă claritate, o putere de concentrare mai mare şi mai multă răbdare. Şi am slăbit. Atunci când te laşi de băut, grăsimea pur şi simplu dispare!",
a spus Mary J. Blige.

Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani spune că nu va bea nici măcar un pahar cu şampanie anul viitor, atunci când va sărbători împlinirea a 10 ani de la căsătoria cu soţul ei, Kendu Isaacs.

"Voi bea un pahar cu bere din ghimbir. Ghimbirul şi Diet Coke sunt de acum băuturile mele preferate", a declarat cântăreaţa americană pentru cotidianul britanic The Guardian.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate