La ce oră începe emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și Viorica Dăncilă, transmisă de Kanal D

Viorica Dancilă se va afla față în față cu Denise Rifai, într-un interviu exclusiv, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

40 de întrebări cu Denise Rifai și Viorica Dăncilă
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Viorica Dăncilă va răspunde la cele 40 de întrebări puse de cunoscuta Denise Rifai. Fostul prim-ministru al României va primi întrebări de la cunoscuta jurnalistă despre funcția importantă pe care a ocupat-o în Guvern, despre gafele făcute în spațiul public, dar și care este cea mai scumpă broșă pe care o deține în garderoba sa, plus multe alte întrebări incomode.

40 de întrebări cu Denise Rifai și Viorica Dăncilă

În seara de marți, 13 octombrie, fostul prim-ministru, Viorica Dăncilă va răspunde întrebărilor în cea mai apreciată emisiune de la momentul actual. De la 23:00, veți putea urmări ediția cu Viorica Dăncilă, doar la Kanal D. Denise Rifai o va avea invitată pe una dintre cele mai importante persoane politice din ultima perioadă. 

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

“Este o întâlnire foarte așteptată, cred că de toată lumea. Mi-am dorit foarte mult un  interviu cu Viorica Dancilă, si iată că, în cele din urmă, se și intâmplă.

Este un interviu plin de intrebări incomode, i-am adresat fostului premier Viorica Dancilă toate întrebările pe care mi-aș fi dorit să i le adresez. Intrebările sunt foarte variate, atât pe parte ce țin de chestiuni de styling personal, îndelung dezbătute în vremea mandatului său, cât și cele legate de relația sa cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Am încercat să aflu dacă îi este recunoscătoare lui Liviu Dragnea pentru cariera politică pe care a avut-o în ultimii  2 ani și jumătate și, cel mai mult, am încercat să descopăr femeia Viorica Dancilă dincolo de politic”,  a
declarat Denise Rifai. 

40 de întrebări cu Denise Rifai și Viorica Dăncilă
Denise Rifai

De asemenea, în fiecare marți, de la 23:00, în emisiunea “40 de intrebări cu Denise Rifai” invitații, care vor fi persoane importante din diferite domenii, vor oferi publicului cele mai sincere răspunsuri. Invitații vor avea la dispoziție doar 2 minute, pentru fiecare răspuns oferit, la cele 40 de intrebări adresate de gazda emisiunii, Denise Rifai. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viorica Dăncilă, față în față cu Denise Rifai, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Un interviu incisiv despre viața de înainte, din timpul și de după...

Ce beneficii are în continuare Viorica Dăncilă, deși nu mai este Premierul României

Viorica Dăncilă, răspunsuri sincere la cele mai arzătoare întrebări! Interviu de memorabil, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „V-a jignit vreodată Liviu Dragnea? Sunteți...

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies