La ce varsta se cred femeile frumoase si atractive- Esti de acord?

Increderea in fortele proprii si relatia stabila sunt doua dintre "ingredientele" care contribuie la imaginea de sine a femeilor, arata un sondaj recent.

Distribuie pe:

fara descriereLa 29 de ani, femeile ating apogeul frumusetii, cel putin aceasta este concluzia unui studiu efectuat de o firma de cosmetice si citat de Daily Mail.

Peste un sfert dintre femei au raspuns ca arata mai bine vinerea, mai ales la ora 10.00, pentru ca sunt mai odihnite, au o fata kalooga_36441" proaspata" si au mai multa energie. Somnul de frumusete este un alt detaliu important pentru femei, doua treimi dintre ele raspunzand ca se simt mai putin atragatoare atunci cand nu dorm suficient.

Jumatate dintre femeile chestionate au indicat ca stresul le face mai putin placute, in timp ce 29% dintre ele au spus ca prezenta unei femei superbe in preajma lor este un motiv pentru care se simt mai putin frumoase. Doar 7% dintre femei au declarat ca machiajul le face sa se simta frumoase, in vreme ce 17% dintre ele se cred mai atragatoare cand sunt acasa, fara farduri.

Alte momente sau locuri in care femeile isi apreciaza gradul de atractivitate sunt nunta, sarcina, vacanta si dupa partidele de sex.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate