La doar 26 de ani, a murit ca un erou, salvând un străin de la înec! În urma lui, a rămas un copil de doar trei ani

Jaco avea doar 26 de ani când s-a stins din viață. A văzut-o pe Madison la un pas de moarte și a sărit în apă după ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Jacob Farleya vea doar 26 de ani și a murit salvând-o pe Madison Capps, o fată de 21 de ani. Ea căzuse în râul Elk și a fost trasă de curenții puternici. Tânărul era cu prietenii lui și a văzut-o pe fată, așa că, fără ezitare, s-a aruncat în apă pentru a o ajuta, deși știa cât de periculos era să facă asta. 

Jacob și Madison au luptat pentru a rămâîne la suprafață timp de 30 de minute, până când a sosit o echipă de salvare. Ea a fost scoasă din apă în siguranță, dar el a fost tras de curenți și a murit înecat.

Citeste si: Bianca Rus, snopită în bătaie de soț: "Am cerut un ordin de protecție, mi s-a spus de la Judecătorie că e nevoie să curgă sânge. M-au întrebat dacă am ajuns pe targă, dacă încă mai am dinți"

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Răzbunare cruntă a unui bărbat pe amantă: a postat fotografii indecente pe pagina firmei unde lucrează soțul ei! Cum l-a pedepsit instanța

Citeste si: Andreea Mantea, vizitată la Istanbul de o echipă de filmare! "Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă!"

„Nu mi-a fost niciodată frică de apă, dar de-acum încolo va fi diferit. Nu voi uita niciodată ce a făcut el pentru mine. Mă simt vinovată penrtu că dacă nu aș fi fost acolo, el nu ar fi sărit în apă după mine. A fost atât de curajos și altruist. A luptat mai mult pentru viața mea decât pentru viața lui”, a povestit Madison plângând, pentru Fox 43.

În urma lui Jacob a rămas fiul lui de doar trei anișori. Nu va crește alături de el, dar va ști tot timpul că tatăl lui a fost un erou și că a murit salvând viața unei alte persoane.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Incredibil! Ce i s-a întâmplat unei mirese pe plajă! A fost salvată în ultimul moment. VIDEO

What's Up, prima apariție după ce s-a aflat că a divorțat! De ce s-a despărțit, de fapt, de Simina

Român stabilit în Anglia, arestat după ce și-a dat întâlnire cu o fetiță de 11 ani! Totul a fost Live pe Facebook

Cum reacționează un taximetrist, atunci când este rugat să ducă gratis acasă o tânără: „Nu am bani la mine”

Accident în Covasna! Trei persoane s-au stins din viață, iar alte două sunt în stare gravă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies