La doua luni de la incendiul din Colectiv, unul dintre raniti acuza: “Totul este un fals!”

Au trecut doua luni de la tragedia din Colectiv, timp in care 63 de tineri au murit, iar alti cativa zeci se lupta inca pentru viata lor, cu ranile de pe trup, dar mai ales cu cele din suflet.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereIn perioada asta au iesit la iveala mai multe teorii ale conspiratiei si tot mai putini vinovati. O parte din ranitii din spitalele din tara sau de afara au ajuns acasa si incep sa simta “birocratia”, mai ales ca ajutorul dat de autoritati consta doar in bani decontati pentru servicii medicale.fara descrierePrietenii sunt cei care au ajutat-o pe Gabriela, una dintre tinerele ranite in Colectiv

"Totul este un fals, nu exista nici un plan de sprijinire a victimelor din Colectiv. In cazul meu, desi am o scrisoare din partea medicilor englezi, adresata colegilor de la spitalul care m-a transferat acolo, in speta Elias, acestia s-au comportat glacial (asa cum o fac ei de obicei), simtindu-se probabil scosi de sub vizorul presei. Mi s-a urat succes in a-mi rezolva singura problemele legate de concediul medical, comandarea manusilor compresive si chiar gasirea unui fizioterapeut bun "la stat sau privat, cum doresc". Pai cum asa, parca era vorba ca vom primi sprijin...?!", a scris Corina, una dintre victimele din Colectiv, pe pagina sa de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate