La emisiuni tv apare fara bijuterii, dar realitatea e alta! Nicoleta Guta poarta la gat o cruce de aur cat crucea de pe Caraiman! Cu tinuta ei total aurita s-ar putea achita o parte din datoria noastra externa!

De fiecare data cand apare la televizor, Nicoleta Guta nu poarta bijuterii de aur sau in nici un caz de marimea celor pe care le poarta la concerte sau in timpul liber.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereImplicata intr-un scandal nesfarsit cu tatal ei, manelistul Nicolae Guta, dar si cu sotul, Nicoleta Guta este o prezenta nelipsita de la emisiunile tabloide din Romania. Daca in platou vine mai de fiecare data intr-o tinuta decenta, fara sa epateze cu ceva, in timpul liber, in clipuri si la cantari Nicoleta se transforma subit, devenind practic un tezaur ambulant! fara descriereLa televizor, Nicoleta Guta nu poarta aur decat foarte rarDincolo de lanturile groase si de o cruce uriasa de aur pe care o poarta peste tot, Nicoleta mai detine in "arsenal" si cercei mari si pretiosi cat bratarile dacice, dar si o tinuta complet aurita, cu diadema si rochie incarcate cu aur!fara descriereAsa arata tinuta aurita a Nicoletei Gutafara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate