Stiri

La Gherla au fost gasite sute de obuze neexplodate. Pirotehnistii sunt convinsi ca mai sunt proiectile nedescoperite, asa ca au izolat zona

Cateva sute de obuze din al doilea razboi mondial au fost descoperite pe un camp. Mai multe echipaje de pirotehnisti au mers la fata locului.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


La Gherla au fost gasite sute de obuze neexplodate. Pirotehnistii sunt convinsi ca mai sunt proiectile nedescoperite, asa ca au izolat zonaicon photo

Descoprirea a fost facuta ieri de un barbat care iesise la camp, sa isi lucreze pamantul. In zona Gherla din Cluj, omul a vazut din tractor o multime de proiectile ruginite, asa ca a sunat la 112. Cateva echipaje de la serviciul pirotehnic ISU Cluj s-au deplasat la fata locului si au izolat zona.

Au gasit peste 160 de proiectile neexlodate de calibru 75 mm, dar pirotehnistii sunt inca pe treren pentru ca sunt convinsi ca vor mai gasi si altele. Locatia exacta nu a fost facuta publica pentru a nu atrage curiosii care ar putea sa se puna in pericol. Cel mai probabil, obuzele sunt din al doilea razboi mondial ingropate acolo, potrivit observator.tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune