La Mamaia s-au terminat buletinele de vot! Prezența a fost de 98,34 la sută

La Mamaia prezența la vot a luat prin surprindere pe toată lumea! S-au terminat buletinele de vot și provesul a fost suspendat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Secția de votare din Mamaia s-a confruntat cu o situație foarte rar întâlnită. Buletinele de vot s-au terminat și procestul electoral a fost întrerupt momentan. 

Citeste si: Primele imagini cu Viorica Dăncilă la secția de votare! A stat și ea la coadă

Citeste si: Tentativă de fraudă! Ce a încercat să facă mama unui cunoscut om politic când a ajuns în fața urnei

Citeste si: Primele nereguli au fost deja semnalate la secțiile de votare! Mare atenție la acest detaliu, dacă nu vreți ca votul dumneavoastră să fie anulat

Câți oameni au votat în Mamaia

În stațiunea Mamaia din județul Constanța au fost la vor 297 de persoane, 258 dintre ei fiind pe listele suplimentare, iar 39 pe liste permanente şi speciale.

Prezența a fost de 98, 34%, pe listele permanente la secția din Mamaia fiind înscrise 302 persoane.

Citeste si: Scandal la urnele de votare din Grecia! Oamenii și-au pierdut răbdarea după ore de stat la coadă: „Vrem să votăm”

Citeste si: Mesajul Irinei Loghin către guvernanți: ”Voi cei vinovați, românii se roagă, să fiți blestemați!”

Citeste si: Reacția primarului Constanței după ce mama lui a ajuns de la secția de votare direct la cea de Poliție: „Regretă acest incident!”

Ce se întâmplă în Mamaia după ce s-au terminat buletinele de vot

Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Constanţa au spus că la secţia din Mamaia vor fi trimise buletine de vot de la alte secţii din municipiul Constanţa pentru continuarea procesului electoral.

Conform datelor de pe siteul Biroului Electoral Central, cei mai mulţi votanţi la secţia din Mamaia au avut vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani – 97 de alegători, urmaţi de cei cu vârste cuprinse între 45 şi 64 de ani – 79 de persoane. Cei mai puţini alegători – 13 – au fost cei peste 65 de ani, relatează news.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate