La mormantul lui Tony Montana de Romania a avut loc o paranghelie de zile mari! Interlopul roman era fascinat de personajul principal din filmul "Scarface"! Foto!

La Sfanta Vineri, cimitirul unde sunt ingropati Ileana Sararoiu, Iurie Darie, Maria Lataretu si Malina Olinescu, exista un loc de veci unde se fac paranghelii mai ceva ca la restaurantele cu lautari.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere Mormantul lui Tony Montana de Romania, un interlop care a avut un destin similar cu cel al personajului principal din filmul legendar “Scarface” a fost, de cateva ori, punct de atractie al cimitirului Sfanta Vineri. fara descriere

In primul rand, pe locul de veci al lui Sorin Ivan, pe numele lui real, este inscriptionata porecla lui, “Tony Montana”, alaturi de fraza “Aici odihneste Tony Montana, baiatul lui Marian Borcica si a lui Marcela, care a fost vandut de nevasta lui- Adriana”. fara descriere

Tot la mormant troneaza o poza cu tatal lui Sorin si cu celebrul actor Anthony Quinn, dar si steagul Statelor Unite ale Americii. In plus, locul cu pricina a fost de multe ori cadrul actiunii unor paranghelii greu de imaginat. fara descriere Al Pacino i-a dat viata personajului principal din filmul "Scarface"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate