Vedete

La multi ani, Andreea Mantea! Prezentatoarea TV a venit cu fiul sau in emisiune: "Azi de dimineata m-am panicat"

Andreea Mantea petrece cele mai frumoase clipe alaturi de David, fiul sau. Aceasta a venit in emisiunea Teo Show si a povestit despre ce face micutul sau, dar si despre cum petrece ziua de nastere.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea Mantea este o mama implinita, iar prezenta lui David in viata sa este ceea ce isi doreste cel mai mult! Prezentatoarea TV a venit in platoul Teo Show alaturi de David, fiul sau, pentru a-si petrece ziua de nastere alaturi de cei dragi, dar si alaturi de telespectatori.

"Cand am vazut cateva fire albe de par, am inceput sa tremur. Era si pe partea dreapta. Am zis, direct vopsea! La 32 de ani, asta e, mi-au iesit primele fire de par alb. Azi de dimineata le-am vazut si m-a luat cu panica", a spus Andreea Mantea.

Prietenele apropiate si sora ei, in jurul miezului noptii, acestea i-au facut o surpriza sarbatoritei. Prezentatoarea TV a primit flori de ziua ei.

Si Teo Trandafiri si Bursucu i-au facut o surpriza Andreei Mantea in emisiunea Teo Show! Aceasta a fost pusa sa sparga  o pinata, in cinstea zilei sale de nastere. Intr-un stil comic, aceasta a reusit sa sparga pinata, curgand din aceasta bomboane, masinute. De asemenea, Andreea Mantea si fiul sau au primit si doua tricouri asortate!

Galerie foto