La mulți ani, Elena Merișoreanu! Momente emoționante, alături de fata ei de suflet

Astăzi este ziua de nume a Elenei Merișoreanu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Cu ocazia frumoasei sărbători Sfântul Constantin și Elena, astăzi, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu sărbătorește alături de fata ei de suflet, dar nu oricum, ci cântând!

”M-ați emoționat și mă faceți să am în continuarea zilei fericire și bucurie. Nu sunt singură, sunt cu fata mea de suflet, cu Adina Roșca, am venit de la un spectacol de folclor. Vă mulțumesc din suflet”, a spus Elena Merișoreanu.

Citeste si: Elena Merișoreanu, întâmplare bizară în mall! A rămas fără bani în conturi din cauza unei datorii la ANAF din 1982!

Citeste si: Elena Merișoreanu, la spital! Artista are probleme de sănătate

Citeste si: Cum a fost experiența Ioanei Tufaru la Teatrul Evreiesc! Fiul ei, Luca, nu a fost la prestația mamei sale pe scenă

”Teo te felicit pentru emisiunea de aseară, ai fost demențială. De data asta m-am sărbătorit la un post de televiziune de folclor”, a continuat artista.

Elena Merișoreanu a fost operată de urgență

Elena Merișoreanu a căzut în timp ce se afla la sala de fitness și și-a rupt ligamentele la un picior. Deși a suferit o intervenție chirurgicală, aceasta nu a fost un succes și artista suferă încă consecințele.

„Toate ar fi extraordinar de bune dar am o problemă cu un picior, mi-am rupt ligamentele şi de atunci, m-am operat şi iar nu a fost reuşită operaţia, acum fac tratament, dar cu ajutorul lui Dumnezeu mergem înainte, ce să facem.

Am încercat cu tot felul de tratamente, a trebuit să mă operez, dar acum e bine. Acum o lună jumate m-am operat, de fapt nu am voie nici să pun piciorul jos, dar zic: hai că trebuie”, a declarat Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate