La opt anișori, Anton a murit după ce a sărit de la etajul al nouălea, de frica părinților! Îl abuzaseră ani la rând

Anton, un copil din Ucraina, s-a aruncat de la geam, după ce a fost bătut de părinți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Anton, un băiețel de dopar opt ani din din Ucraina, a sărit pe geam de la etajul al nouălea al apartamentului în care locuia alături de părinții lui. Copilul a căzut în cap și a murit pe loc.

Trgedia a avut loc pe data de 23 august, după ce copilul a ajuns acasă de la școală. Vecinii au povestit că i-au auzit pe mama și pe tatăl lui Anton când țipau la el pentru că-și rupsese hainele la joacă. Apoi au început să-l bată și nu a durat mult până când micuțul s-a aruncat pe geam de la geamul apartamentului.

Citeste si: Iulia a provocat un accident teribil în care fiica ei de nouă ani a murit! Ce mesaj halucinant a primit: „Nu plânge și nu fi tristă”

Citeste si: Primele declarații făcute de Gabriela Cristea despre starea fiicei sale! Ieri a ajuns cu ea de urgență la spital: „Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri”

Citeste si: Mihai Mitoșeru, noi declarații despre despărțirea de Noemi: "Nu am plecat cu alta, nu ne-am bătut. La noi a apărut ceva mai rău..."

fara descriere

Medicii care au ajuns la fața locului au constatat decesul lui Anton, spunând că acesta a murit în secunda în care a ajuns pe pământ.

Zhanna, vecina care locuia în apartamentul de dedesubt, a spus că a auzit bătaia, după caer a auzit pașii grăbiți ai copilului și, câteva secunde mai târziu, o bufnitură. „M-am uitat pe geamul de la bucătărie și am văzut copilul zăcând pe pământ. Am sunat la ambulanță și la Poliție”, a declarat femeia pentru Daily Mail. 

fara descriere

Părinții lui Anton eu recunoscut că îl băteau pe copil în mode frecvent pentru că era neascultător. După tragedie, ei și-au închitiar apartamentul și au fugit din oraș. Polițiștii încearcă să dea de urma lor.

sursa foto

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate