La soare te puteai uita, dar la pantofii lui Bote, ba! Uite cum arata incaltarile "stroboscop", ultima fita in moda!

De ziua lui, Botezatu a tinut sa faca impresie buna invitatilor. Ca orice designer care se repecta, Catalin si-a pus hainele cele mai bune, pe cele bune oricum le poarta zilnic, dar de data asta a vrut sa iasa in evidenta.

Distribuie pe:

Autor: O.M.

fara descrierefara descriereUn sacou cu un imprimeu foarte fashion, camasa neagra, cravata la fel, iar toate astea se terminau spectaculos cu o pereche de pantofi...WOW! Incaltarile lui Bote straluceau la propriu mai ceva ca stroboscoapele din clubul unde si-a serbat ziua. Pata de culoare, sau de culori, dupa cum se poate observa, era clar elementul "wow" care trebuia sa faca diferenta in outfit-ul designerului. Desi in cazul lui imbracatul la patru ace este "in fisa postului", sambata seara designerul a fost parca mai atent ca niciodata la detalii.

Pe langa ceasul scump, probabil ales tacticos dintr-un sertar blindat cu accesorii, Catalin a purtat si un inel de aur pe degetul mic al mainii stangi. Acest accesoriu care evident nu era o verigheta, este probabil un nou trend printre barbatii singuri si cu bani.

Si ca tabloul sa fie unul in stilul baroc, Bote si-a "incarcat" mana stanga si cu un trabuc din patria lui Che Guevara tinut tacticos intre degete si un pahar de sampanie din care a sorbit discret toata noaptea. Outfit-ul lui Bote...nepretuit, pentru toate celelalte exista Mastercard!


Nu doar Bote si-a "bagat picioarele" in pantofii "stroboscop" de sute de euro!fara descrierefara descriereCu doar o seara inainte ca Bote sa joace in filmul "Happy Feet" cu noile sale incaltari, coregrafa Vica de la "Dansez pentru Tine" a facut show pe scena la dansul tiganesc cu o pereche de pantofi identici! Ca sa nu-l suparam pe designer avem doua ipotezte: ori si-a uitat el o pereche pe la Pro TV de cand a participat la concurs, ori pantofii Vicai sunt niste "fakeuri" ieftine, facute pe vapor si cumparate din Piata Obor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate