La Spain's Got Talent nu a trecut mai departe, însă la Românii au Talent, sezonul 11, lui George Jimblaru i-a fost apreciat talentul

George Jimblaru, apreciat de juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11. Cântăreţul şi-a încercat norocul şi la Spain's Got Talent, însă fără succes.

George Jimblaru la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

George Jimblaru, apreciat de juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11. Cântăreţul şi-a încercat norocul şi la Spain's Got Talent, însă fără succes.

În Spania, George Jimblaru a luat patru de "NU" la audiţii.

George Jimblaru, apreciat de juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11

George Jimblaru a participat la Spain's Got Talent cu gândul de a-i impresiona pe juraţi cu vocea sa, însă concurentul român a luat patru de X de la juraţii spanioli. Aşa că George Jimblaru a venit la Românii au Talent, sezonul 11, unde i-a fost apreciat cu adevărat talentul.

Citeste si: Anda Cheche Arsintioaia, criticată de Andra la Românii au Talent, sezonul 11. Concurenta s-a remarcat şi la X Factor România

George Jimblaru la Românii au Talent, sezonul 11
George Jimblaru la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

George Jimblaru a trecut în etapa următoare de la Românii au Talent, sezonul 11, cu patru de "DA", dar şi cu o mulţime de complimente din partea juraţilor, care s-au ridicat în picioare ca să îl aplaude, atunci când concurentul a terminat de cântat.

"N-am cum în faţa unui asemenea talent să nu mă ridic să mă înclin. Asta e muzica pe care o simt la suflet şi o voce ca asta îmi e drag să o ascult", a spus Andra.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

"Ne bucurăm foarte tare că ai venit George, am auzit piesa asta în multe interpretări, dar niciodată cum ai interpretat-o tu şi te apreciez că ai reuşit să îi dai o notă de originalitate. Adică ai cântat-o ca tine, nu cum ar fi cântat-o altcineva. Felicitări, mie mi-a plăcut foarte mult", a spus Smiley.

Citeste si: Moment deosebit de periculos la Românii au Talent, sezonul 11. Thomas Nistorov i-a ţinut pe juraţi în suspans

George Jimblaru la Românii au Talent, sezonul 11
George Jimblaru la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

George Jimblaru a participat la Spain's Got Talent, dar juraţii spanioli i-au dat patru de X

George Jimblaru a participat la Spain's Got Talent, dar juraţii spanioli i-au dat patru de X, însă, asta nu l-a descurajat pe concurentul care a decis să vină să îşi arate talentul muzical şi la Românii au Talent, sezonul 11.

George Jimblaru are 44 de ani, este din Slobozia şi provine dintr-o familie de muzicieni, fiind singurul copil al familiei care a continuat să cânte, la fel ca tatăl său care este un instrumentist de renume, care a colaborat cu nume mari din muzica populară românească.

Citeste si: Tony Nistorov, demonstraţie de forţă la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Hulk în viaţa reală!"

George Jimblaru la Românii au Talent, sezonul 11
George Jimblaru la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

"Mă numesc George Jimblaru, am 44 de ani, vin din Slobozia. Provin dintr-o familie de muzicanţi, la noi în casă se auzea tot timpul muzică, tata fiind violonist. Tata a cântat cu toţi artiştii mari din ţară: Maria Ciobanu, Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, făceau turnee în toată ţara, iar tata venea acasă la o lună.

Din cei patru fraţi sunt singurul care a îmbrăţişat muzica. De pe la 14 ani am fost la clase de soul, gospel şi de acolo a început o întreagă poveste. Lui tata nu i-a convenit, îşi dorea să cânt muzică populară că asta face bani.

La un moment dat am plecat în Spania pentru a cânta la evenimente, mai şi munceam, mai găseam câte un job pentru că îmi trebuiau bani. Am participat la Got Talent Spania şi nu m-am simţit în largul meu. Eu sunt şi foarte emotiv, probabil că şi emoţiile şi-au spus cuvântul. Din păcate am luat patru X-uri şi s-a terminat evoluţia mea în Spania", a povestit George Jimblaru la Românii au Talent, sezonul 11.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anda Cheche Arsintioaia, criticată de Andra la Românii au Talent, sezonul 11. Concurenta s-a remarcat şi la X Factor România

Moment deosebit de periculos la Românii au Talent, sezonul 11. Thomas Nistorov i-a ţinut pe juraţi în suspans

Tony Nistorov, demonstraţie de forţă la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Hulk în viaţa reală!"

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Calendar ortodox 15 mai 2021. Unul dintre cei mai mari călugări din toate timpurile este sărbătorit sâmbătă

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Video teribil. Cum arată Apocalipsa într-o secundă. Imaginile s-au derulat în direct

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies