La un an după ce a primit „interzis” în Germania, Babi Minune revine în forţă! Vezi motivul pentru care manelistul nu a putut cânta pânâ acum în cluburile germane!

Babi Minune a primit interzis în Germania, unde nu a mai cântat de la începutul lui 2019.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

fara descriere

Babi Minune a primit interzis în Germania, în urmă cu aproape un an. Manelistul a avut zeci de spectacole în cluburi din Germania, organizate de Matteo Gerami, un impresar român stabilit la Bochum. (vezi cum l-a jignit Babi Minune pe Alex Velea)

Citeste si: Babi Minune, dedicație emoționantă pentru iubita lui: ”Soarele meu, puterea mea!”

Citeste si: Dani Mocanu s-a urcat cu toată familia pe porcul tăiat de Sărbători! FOTO

Citeste si: Cum arată bradul pe care Babi Minune l-a împodobit pentru fiul său! Manelistul s-a rugat la Sfântul Nicolae pentru mântuirea sufletelor!

Babi şi Matteo au fost prieteni la cataramă, dar s-au certat la debutul lui 2019, iar Babi nu a mai fost invitat să cânte în Germania. De atunci, Babi Minune a revenit în România, iar în cluburile din Germania a început să cânte Dani Mocanu, cel care a început să colaboreze cu Matteo Gerami în locul lui Babi.

fara descriere

Babi Minune a primit "interzis în Germania". A cântat în Austria

Babi Minune nu a stat cu mâinile în sân şi şi-a căutat alte contracte în afara ţării. El a intrat în contact cu un impresar sârb, Stefan Mitrovic, cu ajutorul căruia a dat deja două concerte, la Viena (9 noiembrie) şi Graz (10 noiembrie).

Cu toate acestea, Babi Minune a găsit soluţia să revină în Germania, colaborarea cu un alt impresar, Sorin Iulian. Manelistul şi-a anunţat deja fanii că va cânta pe 18 ianuarie, într-un club de noapte din Koln.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate