Vedete

Lacrimi in familia Ionelei Prodan! Este tulburator ce s-a intamplat in casa artistei: "A venit plangand la Ana"

Moartea Ionelei Prodan i-a marcat pe toti apropiatii ei. Acestia nu si-au revenit inca dupa pierderea ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Lacrimi in familia Ionelei Prodan! Este tulburator ce s-a intamplat in casa artistei: "A venit plangand la Ana"icon photo
 
"Ana a fost ieri la casa si are tot timpul senzatia ca mama trebuie sa coboare scarile si sa vina. La un moment dat, a venit un unchi si Ana a spus, ca mama ei: «Neicule, tu esti». Vocea Anei seamana cu cea a Ionelei, asa ca unchiul a crezut ca o aude pe Ionela si a venit plangand la Ana”, a povestit Cristi Brancu.
 
Moartea Ionele Prodan a venit ca un trasnet pentru toata lumea. Desi interpreta de muzica populara era in stare grava, cu totii sperau ca ea si isi revina in mod miraculos. 
 
"Nu realizez daca ma intrebi despre mama, cum nu realizez din '92 ca nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasa, am impulsul asta sa sun. Cand formez numarul, imi dau seama ca nu mai e. Numarul mamei il pastrez forever, nu o sa-l inchid. Cel mai greu mi-a fost cand mi-am luat la revedere de la ea, cand am tinut-o de mana cand a murit. Cand am venit ultima data cu ea in emisiune, stiam tot. Ma bucuram de fiecare secunda. Am stiut eu 7 luni, sora mea, familia, nici fratii ei n-au stiut cat este de grav. Atunci cand stiam ca mai sunt zile, atunci i-am anuntat pe toti. Nimeni nu a avut voie sa se apropie de ea sa-i spuna ceva, pentru ca asta a tinut-o in viata. Foarte tarziu a simtit ce se va intampla. Avea foarte mare incredere in mine. Mi-a spus ca mergem in Mexic si ca rezolvam", a povestit Anamaria Prodan intr-o emisiune tv.
 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune