Lara Fabian , dată în judecată de organizatorii concertului de la București: ”Nu acceptăm acuzația falsă adusă la adresa noastră!”

Cântăreața Lara Fabian va fi dată în judecată de organizatorii concertului la care trebuia să cânte luni seara.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Lara Fabina , dată în judecată de organizatorii concertului


In articol:

Cu câteva ore înainte să înceapă, cântăreaţa de origine belgiană Lara Fabian a anunțat pe pagina ei de Facebook că s-a anulat concertul pe care îl avea programat la 19:30, la Sala Palatului. Artista a povestit că organizatorul nu și-a respectat obligațiile contractuale și nu a fost plătită.

În consecință, International Creative Talent Agency, organizatorii evenimentului au anunțat că o să o dea în judecată pe artistă pentru că a anulat „unilateral, pentru a doua oară consecutiv” show-ul și pentru acuzațiile false aduse.

Organizatorii evenimentului demontează cele spuse de Lara Fabian

”În seara zilei de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susţină un concert la Sala Palatului, Bucureşti, ora 19:30. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul. Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptam acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media”, au transmis organizatorii într-un comunicat de presă, potrivit cancan.ro.

Citeste si: ”Go home, Lara”! Românii o desființează pe Lara Fabian, după ce artista și-a anulat a doua oară concertele din România!

Citeste si: Mituri greșite despre dietă. Informații false despre ce trebuie să faci ca să slăbești

Citeste si: Bărbatul din Alba găsit mort în frigider dormea pe o avere. Câti bani au descoperit autoritățile sub saltea

Ei susțin că artista ajuns la Sala Palatului în dimineața zilei de 3 februarie, iar la ora 16:00 a părăsit sala și s-a dus la aeroport, fără să vorbească cu organizatorii.

”La ora 16:00, a decis să părăsească sala şi să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiţi atât pe cei din echipa ei, cât şi pe organizatori…Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti! Absenţa ei vătămează promoterul şi pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtăşeşte cu noi această problemă”, se mai arată în comunicat.

Este a doua oară când concertul Larei Fabian este anulat în București

Inițial, concertul trebuia să aibă loc în luna noiembrie, dar din motive de sănătate a fost reprogramat pe 3 februarie 2020, de la 19:30. Sănătatea Larei Fabian a avut de suferit din cauza stresului. (Citeste si: Lara Fabian revine in Romania. Celebra cantareata sustine doua concerte, pe 29 martie la Cluj si pe 31 martie la Bucuresti!)

"Dragostea fanilor mei este cea care mă menţine puternică, de la începutul carierei mele. Toată lumea ştie, dar nu mai pot accepta această situaţie. Mă voi lupta prin mijloace legale pentru a mă întoarce la voi cât mai curând. Bucureşti, îţi promit, curând voi cânta din nou pentru tine. Şi da, vom celebra muzica şi dragostea împreună", a scris Lara Fabian într-un mesaj postat pe Facebook pentru fanii români.

Sursă foto: Facebook/ Lara Fabian

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate