Larisa Bercea, show interzis minorilor! Numarul ei de striptease… INCENDIAR Video

Larisa Bercea a devenit celebra pentru felul in care danseaza, mai ales daca are in preajma o bara de striptease. Si, din cad in cand, are grija sa afle toata lumea de… calitatile ei, de necontestat, de altfel….

Autor: Calin Perian

Larisa Bercea s-a facut remarcata la “Romanii au talent” cu o serie de numere care au bagat in boala de la juriu, la telespectatori, pe toata lumea. Si, pare-se, este decisa sa continue asa…

De curand, pe contul ei de socializare, Larisa Bercea a decis sa isi rasfete fanii. Asa ca, fara sa stea prea mult pe ganduri, a postat un filmulet in care – evident- danseaza.

Si o face cum stie ea mai bine, la bara de striptease. Imbracata – sumar ar fi prea mult spus – cu un maieu prin care rotunjimile bustului augmentat de medici sunt mai mult decat vizibile, cu o pereche de chilotei pe care lumea trebuie sa fie atenta ca sa ii vada, dar si cu o pereche de pantofi cu un toc enorm, Larisa nu a facut rabat de la miscari senzuale. Si, fara sa fie deloc inhibata, s-a unduit, s-a aplecat, a ridicat piciorul pana in tavan, toate in jurul barii de striptease pana si-a innebunit fanii pe care ii are…

 

 

Si, cu nurii la vedere si cu silicoanele expuse, Larisa Bercea a facut senzatie chiar si printre alte specialiste din domeniu care s-au grabit sa aprecieze postarea, dovedind ca miscarile ei sunt suficiente pentru a demonstra ca nu degeaba este cea mai apreciata specialistă a dansului la bara.

Larisa Bercea e cea mai cunoscuta animatoare de la noi

De altfel, Larisa Bercea, dupa ce a cunoscut celebritatea ca dansatoare la bara participand la ‘Romanii au talent”, a devenit una dintre cele mai curtate animatoare de la noi, cluburile intrecandu-se sa o aiba pe scena lor pentru prestatiile ei incarcate de senzualitate. Iar acest lucru, asa cum l-a si recunoscut focoasa dansatoare exotica, i-a adus banii si faima necesara pentru a-si asigura un trai mai mult decat decent.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies