Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut un șoc când Adrian a dat nas în nas cu tatăl ei! ”Trebuie să îi ascult” | EXCLUSIV

Larisa de la ”Putrerea Dragostei” a fost pusă în fața unei decizii cât se poate de serioase, cu atât mai mult cu cât Adrian, iubitul ei, și tatăl fostei concurente din emisiunea fenomen au complotat câteva zile pentru ca senzuala blondină să nu mai aibă nicio cale de scăpare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, zilele trecute, Larisa de la ”Puterea Dragostei”  a decis să îl prezinte pe Adrian, iubitul ei, tatălui său, venit pentru câteva zile în țară, acesta din urmă locuind în Franța.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei nu renunță la războiul împotriva lui Ricardo și a lui Adrian: „Am fost terfelită!”

Citeste si: Larisa Vasile de la Exatlon a pozat sexy, la plajă | FOTO

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Larisa de la ”Puterea Dragostei” face videochat! Are planuri mari și o costă 100.000 de euro!

”Am fost cu Adrian la tatăl meu și i l-am prezentat, căci a venit în țară. Întâi am fost cu Adrian la bunica mea, am făcut un grătar acolo și am stat cu ea câteva ore, să îi mai ținem de urât, iar apoi am mers la tata să îl vedem, pentru că el trebuie să se întoarcă în Franța și, dacă tot era în Suceava, am profitat de situație ca să le fac cunoștință”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei” .

fara descriere

Doar că ceea ce trebuia să fie o întâlnire formală s-a transformat imediat într-una cât se poate de relaxată între cei doi bărbați, iar aceștia au făcut-o pe Larisa de la ”Puterea Dragostei”  să ajungă într-o situație cât se poate de dificilă. ”Au râs împreună și au vorbit despre planurile mele de viitor. Și, normal, au ajuns la concluzia că ceea ce au stabilit ei trebuie să iau eu în considerare. Nu de altceva, dar “trebuie sa ma pun la casa mea”. Așa că, acum, este clar, trebuie să îi ascult pe amândoi și să mă așez la casa mea, mai ales că Adrian, practic, a primit acceptul de a mă lua de nevastă”, ne-a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei” .

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a reapucat de videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar Adrian a trecut testele.

Decizia Larisei de a relua activitatea în fața camerelor de videochat a fost luată după ce a discutat cu Adrian, iubitul ei pe care l-a cunoscut în emisiunea fenomen de la Kanal D. ”Adrian știe, am discutat cu el despre asta și nu a avut nimic împotrivă. Nu are de ce să fie gelos, știe exact ce fac eu, cum și în ce fel prestez în fața camerelor de luat vederi. El mă susține, întotdeauna a făcut-o, este și normal să fie așa, suntem un cuplu care are planuri serioase de viitor”, ne-a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate