Larisa de la Puterea Dragostei a recunoscut tot! Cum și-a dat seama că s-a îndrăgostit de Adrian

Larisa Bulgariu s-a întors în casa Puterea Dragostei

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Larisa de la Puterea Dragostei a revenit în casă și i-a făcut lui Adrian o mare surpriză.

După ce i-a sărit în brațe lui Adrian, l-a sărutat și a stat de vorbă cu el și cu băieții din casă, blondina a mers și în casa fetelor.

Larisa de la Puterea Dragostei, declarații despre relația cu Adrian. Le-a spus totul fetelor

 

Imediat, concurentele de la Puterea Dragostei au luat-o la întrebări. Au vrut să afle detalii despre relația ei cu Adrian, dar și cum este el ca iubit.

Citeste si: Raluca, reacție șocantă! S-a ridicat și a ieșit pe ușă. Ricardo a luat-o în brațe pe Simona și a pupat-o la Puterea Dragostei

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, primele declarații despre Alex Zănoagă! Ne-a dezvăluit cine a convins-o să se cupleze cu acesta EXCLUSIV

Citeste si: Incredibil, cât de norocos este Alex Bobicioiu! Vezi cum se comportă Bianca Comănici cu el! "Drăgăstoasă" EXCLUSIV!

"Niciodată nu l-am privit pe Adrian ca pe un iubit. A primit telefon să se întoarcă în emisiune, i-am spus 'du-te'. Dar mie mi s-a tăiat ceva de aici. Am început să plâng. Toată noaptea am plâns. Vorbeam cu fetele și le spuneam că eu nu sunt îndrăgostită. Ele mă contraziceau. Până la urmă am recunoscut, da, frate, sunt îndrăgostită! Da, m-am îndrăgostit! Ce să fac?!", a spus Larisa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: