Vedete

Larisa de la ”Puterea Dragostei”, acasă la Adrian! ”Am grijă de cea mică, iar mama lui de mine”

Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, pare să știe ce trebuie să facă pentru ca Adrian, concurentul reintrat în emisiune, să nu uite vreo secundă că încearcă să își clădească, împreună, o relație.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, după ce Adrian s-a reîntors în casa ”Puterea Dragostei”, frumoasa Larisa pare să fi devenit indispensabilă pentru familia lui, cu atât mai mult cu cât sora concurentului o place foarte mult.

Citeste si: Primele imagini cu Mari la Puterea Dragostei! Bogdan a fost tandru cu provocatoarea blondă

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! S-a iubit cu o ispită la tv și acum își caută iubirea în casă. Cine este noua concurentă intrată competiție

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, declarații șocante: ”Adrian e al meu în fiecare noapte!” Adevărul gol-goluț despre cei doi! EXCLUSIV

”M-a invitat mama lui pe la ei pe acasă. Am stat cu cea mică, este un îngeraș de fetiță, Simona e adorabilă. Îmi luminează ziua! Eram foarte obosită, tocmai mă întorsesem din Grecia, nu am dormit nicio secundă în noaptea de dinainte, stătusem de vorbă cu Adrian, dar, când am văzut-o pe cea mică că îmi zâmbea, mi-a trecut toată oboseala”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, frumoasa blondină care este în tatontări cu Adrian, concurentul întors în casa ”Puterea Dragostei” este, deja, tratată ca o membră a familiei de ”soacră”. ”M-a așteptat cu sarmale și mămăliguță cu smântână. Gătește ca nimeni altcineva, a fost delicios, am mâncat tot, ca un copil cuminte. Părinții lui Adrian sunt niște oameni extraordinari, mă simt foarte apropiată de ei”, ne-a mai spus Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră cum ar caracteriza Larisa de la ”Puterea Dragostei” relația pe care și-a făcut-o cu părinții lui Adrian. ”Eu am grijă de cea mică, iar mama lui de mine. Este ca o a doua familie pentru mine, deja”, a mai spus Larisa.

Larisa de la ”Puterea Dragostei”: ”Adrian e al meu în fiecare noapte”

Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii ce se petrece cu adevărat între Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, și Adrian. ”Noi nu formăm un cuplu, cel puțin acum. Sunt curioasă ce s-ar întâmpla dacă m-aș întoarce la ”Puterea Dragostei”, dar asta nu ține doar de mine, deși cred că mi-o doresc. Dar, ca să fiu sinceră, Adrian e al meu în fiecare noapte de când e înapoi în emisiune. Aduică, stăm aproape până dimineața de vorbă, ne sunăm cu video de multe ori, și povestim câte în lună și-n stele. Vorbim despre religie, despre lucruri mărunte, ne cunoaștem cât de bine se poate de la distanță”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu sunt geloasă, dar sunt extrem de posesivă”, ne-a explicat în exclusivitate, frumoasa Larisa. Mai mult decât atât, focoasa blondină este decisă să și-l păstreze pe Adrian prin orice mijloace pe care le are la dispoziție. Așa că, fără să stea pe gânduri, a transmis un mesaj fără echivoc fetelor care ar putea atenta la sentimentele lui Adrian. ”Distrug tot dacă face ceva aiurea. Adică, ca să fie clar, dacă o văd pe vreuna că se dă la el, merg la Istanbul și dau foc casei ”Puterea Dragostei”. Nu accept nicio abatere de la normă, nu are voie să miște în front. Dacă pune vreuna ochii pe el, e încurcată rău...”, ne-a spus, în exclusivitate, mai în glumă sau mai în serios, Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto