Larisa de la ”Puterea Dragostei” atac dur la Bianca! ”Livian a fost un colac de salvare”

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a decis să spună cum vede ea, de fapt, lucrurile în casa emisiunii și a comentat pe seama celui mai iubit cuplu din show, Bianca și Livian.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Și, fără să se ferească, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a spus lucrurilor pe nume, a analizat situația fără să se teamă că ar putea deranja pe cei de acolo, opinia ei fiind suficient de dură încât să ridice mari semne de întrebare cu privire la pasiunea pe care o împărtășește Bianca cu privire la Livian.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, vacanță de vis alături de Adrian! Blondina și-a făcut de cap, în Grecia, într-o adevărată lună de miere

Citeste si: Biletul secret pe care Bianca de la ”Puterea Dragostei” l-a primit de la iubitul ei, Livian. "Lupul" a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Ce a putut să scrie pe hârtie | EXCLUSIV

Citeste si: Ireal! Cât se sexy poate fi Larisa de la ”Puterea Dragostei” Imagini bombă cu fosta concurentă, goală, în jacuzzi

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut însă că opinia ei ar putea fi influențată de antipatia pe care i-o poartă Biancăi, relația lor pornind, încă din primele momente, cu stângul, focoasa șatenă recunoscând că a căzut victimă unor jocuri de culise încă din prima zi. ”Vulpița... i se potrivește foarte bine această poreclă... O felicit pentru o parte din atitudinea ei. Pe Bianca am cunoscut-o înainte să intru în emisiune și a pășit cu stângul în relația noastră. În ziua în care m-am văzut cu ea ca să o ajut să primească niște bani de acasă, i-a văzut pe Livian și pe Andreea ținându-se de mână. Nu avea cuvinte foarte frumoase la adresa Andreei... Mi-a spus ”Ai curajul să le faci o poză?”, la care eu, entuziasmată, am făcut-o. Îmi spunea că pot să iau bani cu poza aia, că pot să fac foarte multe chestii. Eu m-am dus cumințică la hotel și mă gândeam că nu pot să fac așa ceva, că îmi pun toata casa în cap. Și am șters pozele. Iar ea a profitat de acest lucru, ea i-a scris lui Livian în ziua respectivă și l-a chemat să se întâlnească cu ea ca să îl avertizeze că eu pot să îi fac rău. Și nu mi-a plăcut de ea când m-a judecat că am sărutat băieții eui și nu băieții pe mine, ceea ce nu cred că era în măsură să facă”, a dezvăluit Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, susține Larisa de la ”Puterea Dragostei”, nu crede în relația pe care cei doi o au. ”Nu pot să spun (că ar fi foarte îndrăgostiți unul de celălalt, n. red.). Îmi pare rău, nu că aș avea ceva personal, dar... Ea ține la Livian și se plac, doar că ”Vulpea” e tot vulpe. Chiar mi-aș dori să fie adevărat ceea ce transmite. Eu mi-am pus un semn de întrebare pentru că ea s-a reîntors (în emisiune, după ce fusese eliminată, n. red) și, automat, Livian a fost ținta cea mai bună pentru a rămâne în emisiune. Pentru că, știm cu toții, dacă nu îți faci un cuplu, sau să ai o chestie, trebuie să ai o relație pentru a rămâne... Livian a fost un colac de salvare pentru ea...”, a explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult, recunoaște Larisa de la ”Puterea Dragostei”, între ea și Bianca relația a fost tensionată și mai mult de faptul că bruneta era geloasă pe ea. ”Bianca a fost ușor ușor geloasă, chiar mai mult... A făcut tatăl lui Livian un vlog despre mine, în care a vorbit foarte frumos, și probabil că asta i-a zguduit-o... Iar Livian a vorbit tot timpul fioarte frumos despre mine, iar asta a stârnit furtună în mintea ei. Dar nu are de ce să se teamă, pentru că Livian nu e genul meu. Am și spus-o, dacă era un băiat care să mă atragă, care să îmi stârnească ceva, spuneam  și luptam, făceam ceva... Să stea liniștită, nu e Livian bărbatul visurilor mele. Mi-aș dori ca relația lor să fie așa cum o transmit ei...”, a mai precizat Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov și cu Culiță Sterp

 

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o. Înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, senzuala Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de un weekend torid în compania lui Culiță Sterp, actualul iubit al Plușicăi, întâlnirea lor fiind, de altfel, una în care nu au lipsit gesturile tandre.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P