Larisa de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Vrea o relație cu Adrian! Jador, în stare de șoc: "Mamă, m-ai spart"

Larisa și Jador, invitați la Teo Show.

Autor: R.L.

In articol:

Jador a fost invitat la Teo Show, la doar câteva zile după ce a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Fostul concurent din emisiunea prezentată de Andreea Mantea îi acuză pe colegii lui de trădare.

Jador îi învinovăţeşte pe băieţii de la Puterea Dragostei că l-au separat de Simina, tânăra cu care formase un cuplu de foarte puţin timp.

Jador a povestit ce s-a întâmplat. "Băieţii au făcut un gest urât. Eu eram cu Simina, ei ne-au separat. S-au spus multe lucruri urâte despre mine. Ce m-a deranjat pe mine a fost că m-au votat. Ne-au despărţit. La TV s-a văzut că au complotat împotriva mea. Ne-a bulversat un pic eliminarea, dar suntem împreună. Vorbim zilnic, ne trimitem mesaje. Am cerut producţiei să mă lase să mai stau un pic cu ea în emisiune. Plângeam. Nu ne-au lăsat. Am sunat-o şi i-am propus să ne vedem pe ascuns. S-a aflat şi i s-a spus că nu are voie", a spus Jador la Teo Show.

"Sunt mulţi oameni care mă apreciază. E greu să vorbesc despre calităţile mele. Primesc multe mesaje, văd în mine un om bun. Mă bucură nespus că sunt văzut ca un băiat bun", a mai declarat Jador.

Jador: S-a văzut că băieţii au complotat. M-au văzut ca un pericol. Cosmin i-a rugat să îl voteze, nu au făcut-o. I-am iertat, dar a rămas durere în sufletul meu.fsdfdsfdsf

Dacă ar fi să intru înapoi, nu aş mai crede în oameni, în pritenie. M-am simţit trădat. În 5 secunde au uitat tot ce am făcut împreună, au zis că nu mai suntem prieteni.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citeste si: De ce a lipsit Adrian azi din emisiunea Puterea Dragostei

Larisa s-a îndrăgostit de Adrian?

Larisa a venit şi ea în emisiunea lui Teo Trandafir.

Oamenii au două feţe. Întotdeauna. Sunt într-un fel, iar când camera e pe ei, se transformă. Noi stăteam în culise mult timp. Când intram în casă, toată lumea era diferită. Stăteam mai drepţi, zâmbeam mai mult, spuneam cuvinte pe care în realitate nu le-am fi spus. E trist! Scriu o carte, am un proiect în muzică, am un business. Am prevăzut că fetele se vor schimba radical după plecarea mea. Cred că nu le-a plăcut că eu spun mereu ce mă deranjează. Nu aşteptam să intru în casă să le spun asta, le-o ziceam şi la hotel, dacă simţeam.

Jador a recunoscut că a stat cu teamă de gura lui Adrian. "Nu ştiam cum să mă comport cu el, mi-era frică de gura lui. Când intra în emisiune, se schimba total", a spus el.

Larisa i-a luat apărarea şi a dat de înţeles că ia în calcul o relaţie cu Adrian. "Nu sunt de acord. Adrian era tensionat pentru că nimeni nu spunea punctul de vedere. Am avut o chimie cu None. Dar atât. Comunicam din priviri. Dacă m-ar invita la o cafea Adrian, aş spune da. Vorbim până dimineaţa.

Jador a reacţionat: Mamă, Larisa, m-ai spart!

Întrebată dacă ar vrea o relaţie cu Adrian, Larisa a spus: Dacă lucrurile decurg ca şi până acum, da!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Meteo pe două săptămâni: se încălzește sau nu vremea?

De ce a lipsit Adrian azi din emisiunea Puterea Dragostei

Ce sexy este fiica lui Adrian Sârbu! Ana Doria seamănă cu mama ei, care a fost fotomodel! FOTO

Fiica Anamariei Prodan i-a cucerit pe americani! Sarah a fost selecţionată să participe la competiţia la care vin cei mai talentaţi tineri baschetbalişti din SUA şi Canada!

Veste ȘOC despre Florin CĂLINESCU! Este anunțul momentului despre marele prezentator TV

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Schimbări importante la pensii. Milioane de români sunt vizați de cele „patru modificări”

Ce sexy este fiica lui Adrian Sârbu! Ana Doria seamănă cu mama ei, care a fost fotomodel! FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies