Larisa de la ”Puterea Dragostei”, în lacrimi după plecarea lui Adrian din emisiune! "Suntem cel mai încercat cuplu" EXCLUSIV

Larisa de la ”Puterea Dragostei” pare să fie cu adevărat ghinionistă când vine vorba de relație pe care o are cu Adrian, cei doi îndrăgostiți fiind, din nou, în situația de a fi departe unul de celălalt din cauza regulilor show-ului în care s-au cunoscut.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu Adrian eliminat din casa ”Puterea Dragostei”, Larisa recunoaște că își dorește să ajungă, cât mai repede, alături de el, ea sperând ca tânărul să fie readus în show sau să îl părăsească ea.

Citeste si: Incredibil, ce spune Hamude despre Adrian la scurt timp de la ieșirea din casa Puterea dragostei! ”Nu este un tip fals! Încearcă să facă exact ce îl taie capul” EXCLUSIV

Citeste si: Idilă între Larisa și Jador de la Puterea Dragostei? Cine i-a dat de gol: „Clar îl placi”

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Lavinia a făcut-o praf pe Larisa: „O femeie cu coloană vertebrală nu ar sta cu un bărbat ca Adrian”

”Istoria se repeta, după câte văd! Adrian este eliminat, eu sunt în casă! Suntem cel mai încercat cuplu din casa ”Puterea Dragostei” însă ceea ce mă bucură este faptul că ne dovedim, pe zi ce trec , oricât de greu îmi este fără el, că noi suntem puternici, atât împreună, cât și separat! Toate acestea ne arată că suntem cel mai sudat cuplu din acest moment din casă”, ne-a spus, în exclusvitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, Larisa reucnoaște că l-a înțeles pe deplin pe Adrian în momentul eliminării lui din casa ”Puterea Dragostei”. ”Adrian trebuia să plece, era necesar să fie eliminat. Bunica lui, de care el este foarte atașșat, este înstr-o stare de sănătate îngrijorătoare, așa că el s-a bucurat că se poate întoarce la ea. E adevărat, eu am rămas singură aici, în casă, dar voi ajunge cât de curând înapoi în brațele lui”, ne-a explicat Larisa de la ”Puterea Dragoste”.

Mai mult decât atât, Larisa și-a făcut planuri cât se poate de serioase pentru această toamnă. ”Lumea nu crede, dar eu și Adrian chiar suntem un cuplu cât se poate de serios. Adică, în toamna asta, de ziua lui de naștere, vreau să facem cununia civilă. Da, e adevărat, încă nu m-a cerut de soție așa cum se cuvine, dar am discutat, iar acum, prin intermediul WOWbiz.ro, am stabilit și data. O să afle și el (râde, n. red.) și nu cred că va avea ceva împotrivă”, ne-a mai spus, în exclusvitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profunda decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei” .

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar Adrian a trecut testele. De altfel, el i-a făcut declarații de amor Larisei. ”Vreau să o iubesc foarte mult pe femeia asta”, ne-a spus, în exclusivitate, Adrian de la ”Puterea Dragostei”, despre relația lui cu Larisa..

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: