Larisa de la Puterea Dragostei nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi: „Pe mine m-a afectat foarte tare”

Larisa de la Puterea Dragostei a izbucnit în lacrimi în timpul galei, după ce a văzut imaginile în care Andy a lovit-o pe Roxana.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Subiectul violenței fizice împotriva femeilor a făcut-o pe Larisa, iubita lui Adrian, să izbucnească în lacrimi în timpul galei Puterea Dragostei. După ce a văzut imaginile în care el a lovit-o pe fosta lui iubită, ea a început să plângă.

„Lacrimi de TV se numesc astea”, a spus Andy.

Ea a ecplicat că a fost afectată de faptul că fetele din casă nu au fost de partea Roxanei și au minimalizat gravitata acțiunilor lui Andy după ce acesta a lovit-o.

„Ei și-au făcut o coaliție aici. Eu înțeleg asta. Ideea e că eu știu cât a plâns fata asta și pe mine m-a afectat foarte tare, pentru că, orice ar spune, oricât de mult s-ar jigni, ar trebui să o facă doar verbal. Ceea ce mă deranjează și mă surprinde într-un fel neplăcut este faptul că fetele astea din cuplu, băieții ăștia îi susțin atitudinea”, a spus Larisa.

Citeste si: Puterea Dragostei. Mary aruncă bomba! Pe Raffa îl așteaptă iubita acasă: „Aș avea foarte multe de spus”

Citeste si: Bomba anului in showbiz! None de la Puterea Dragostei s-a combinat cu Loredana Chivu. Imagini exclusive

Citeste si: Imaginile în care Andy o lovește pe Roxana! S-a văzut pe filmare cine spune adevărul, iar ea s-a dezbrăcat pentru a-și arăta vânătaia: „E proaspătă”

Andy a părăsit Puterea Dragostei! 

Andy a părăsit emisiunea Puterea Dragostei după ce a avut o reacție extrem de violentă la adresa fostei lui iubite. El a lovit-o și a scuipat-o pe Roxana, motiv pentru care nu a fost primit ca și concurent în emisiunea din Istanbul.

„Nu ești concurent cu drepturi depline, deci nu îți pot spune că ești descalificat. Îmi pare rău, ai pierdut șansa de a deveni concurent. Din păcate, te vei întoarce în România. Noi nu încurajăm violența. Dacă vrei și dacă vrea și Roxana, îți poate arăta și Roxana vânătaia”, i-a spus Andreea Mantea lui Andy. 

„Nu vreau să văd, îmi asum”, a spus el. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate