Larisa de la ”Puterea Dragostei” nu se joacă cu noii concurenți! ”Intru în casă doar ca să o ajut pe Cristina Mihaela și să-i fac praf”

Larisa de la ”Puterea Dragostei”, concurentă în primul sezon al emisiunii fenomen, este decis să se implice în cel de-al treilea sezon al show-ului pentru a o ajuta pe prezentatoarea emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai exact, ne-a dezvăluit Larisa de la ”Puterea Dragostei”, senzația ei este că noii concurneți ai emisiunii nu sunt destul de disciplinați în fața gazdei emisiunii, frumoasa Cristina Mihaela.

Citeste si: În ce capcană a căzut Bianca Comănici la Puterea dragostei. A recunoscut abia după finală: „Chestii pe care le făceam unor persoane...”

Citeste si: Ce spune Livian despre noua prezentatoare Puterea Dragostei, Cristina Mihaela: „Să nu o subestimați!”

Citeste si: Primele imagini din cabina prezentatoarei Puterea dragostei sezonul 3! Unde s-a pozat Cristina Mihaela Dorobanțu?

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

”Nu mi-a plăcut de unii dintre ei, par obraznici. Nu o să dau nume acum, dar mi-aș dori să intru în casă să îi pun la punct”, ne-a spus, supărată din cale afară, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult, ne-a explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, i-ar fi de ajutor Cristinei Mihaela.

fara descriere

”Dacă aș intra în casă aș face-o doar pentru ca să o ajut pe Cristina Mihaela să-i strunească și să îi fac praf pe cei care nu vor să o asculte. Mi se pare, oricum, că având în vedere experiența de fost concurent acolo, știind cum merg treburile, i-aș fi de mare ajutor, ea este foarte finuță și de aceea unii au impresia că ei pot fi prea șmecheri”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Bianca Comănici

Faptul că Bianca Comănici a câștigat și cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, recunoaște Larisa, nu i-a picat deloc bine. ”Din păcate a câștigat din nou Bianca... Ce să spun, ea a jucat bine, chiar dacă nu a făcut-o neapărat corect. S-a folosit de orice tertip ca să își câștige simpatia publicului. E adevărat, se știe că nu o plac, nu îmi place că ea vrea să pară altceva decât este, că atacă pe oricine și joacă un rol, de fată cuminte deși nu este... Mi-ar fi plăcut să câștige oricine altcineva, dar...

fara descriere

Bianca a jucat perfect și strategiile ei au dat roade. Mie nu mi-a dovedit, și sunt convinsă că nici altora, că ea chiar știe ce înseamnă Puterea Dragostei, că iubirea există cât timp un cuplu este solid și nu este unul doar de dragul unor voturi”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate