Larisa de la ”Puterea Dragostei”, videoclip sado-maso pentru un artist celebru! L-a legat şi l-a ”abuzat”

Larisa de la ”Puterea Dragostei” nu este la primele apariții extrem de sexy în showbiz-ul românesc, focoasa concurentă fiind, de altfel, obițnuită să apară în ipostaze incendiare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De altfel, Larisa de la ”Puterea Dragostei”, acum un an, făcea senzație în videoclipul lui Karym, ea fiind personajul principal feminin al poveștii clipului piesei ”Râu de lacrimi”.

Citeste si: Larisa de la Puterea Dragostei, scandal uriaș cu Dacian Varga! A călcat-o în picioare în centrul Bucureștiului

Citeste si: Puterea dragostei 22 august 2019. Larisa vrea să iasă din emisiune, Bia recunoaște de cine îi place, de fapt

Citeste si: Imagini de senzație cu Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” și noua lui pasiune feminină! Cum i-a furat o sărutare și nu a fost văzut de nimeni

Mai exact, focoasa Larisa de la ”Puterea Dragostei” nu s-a ferit să apară în iopostaze fierbinți și să danseze așa cumk nu a fost niciodată văzută în cadrul show-ului moderat de Andreea Mantea. Îmbrăcată sumar, în latex, cu materialul hainelor bine mulat pe formele voluptoase pe care le are, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a acceptat să joace în clipul cu tentă sado-maso al lui Karym și, mai mult, nu s-a dat în spate când a citit scenariul. Iar scenariul cu pricina prevedea, printre altele, un dans provocator, demn de o animatoare de cluburi, dar și ”abuzarea” lui Karym, bine legat cu tot felul de lanțuri.

”Mi-a plăcut să dansez în acel fel, știam că e mai provocator decât am făcut-o vreodată, dar mi-am zis că dacă așa e scenariu, așa fac. Ideea clipului mi-a plăcut, chiar dacă nu neapărat mă caracterizează”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Karym s-a făcut remarcat la începutul anului 2017 când a lansat "Anonim" alături de Mellina, piesa ce a adunat aproape 2 milioane de vizualizari pe YouTube într-un timp foarte scurt. În toamna anului 2017, artistul a lansat alături de Celia piesa "La doua capete", care a acumulat aproape 4 milioane de vizualizări.

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov și cu Culiță Sterp

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o. Înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, senzuala Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de un weekend torid în compania lui Culiță Sterp, actualul iubit al Plușicăi, întâlnirea lor fiind, de altfel, una în care nu au lipsit gesturile tandre.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate