Larisa Drăgulescu are planuri mari pentru această vară, deși este însărcinată în ultimul trimestru

Larisa Drăgulescu 

Vedete

Larisa Drăgulescu are planuri mari pentru această vară, deși este însărcinată în ultimul trimestru. Ce are de gând să facă?: „Am decis să nu schimb nimic”

Larisa Drăgulescu se pregătește cu pași repezi să devină mămică pentru a treia oară.

Larisa Drăgulescu se apropie cu pași repezi de venirea pe lume a bebelușului său. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu este însărcinată pentru a treia oară, însă în ciuda acestui lucru, nu a vrut să renunțe nici în ruptul capului la OnlyFans și a continuat să posteze.

Totodată, vedeta a mărturisit că se poate declara o femeie curajoasă, asta datorită faptului că a ales să rămână însărcinată la vârsta de 40 de ani, deși ultima sarcină a sa a fost acum aproape 20 de ani.

„Au trecut aproape 20 de ani de la ultima sarcină. Sincer, nu-mi amintesc cum a fost sau dacă acum mi-e mai rău sau mai bine. E un act de curaj să dai naștere unui copil la aproape 40 de ani, dar dacă așa a fost să fie, am acceptat cu inima deschisă”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru playtech.ro.

Larisa Drăgulescu, o mamă sexy

Vedeta spune că nu a fost nevoită să își schimbe garderoba și că se consideră o femeie sexy în continuare.

Mai mult decât atât, este pregătită să își etaleze burtica pe litoral, acolo unde va merge însoțită de ceilalți doi copii ai săi, Beatrice și Richard. Larisa Drăgulescu este de părere că orice femeie însărcinată trebuie să se considere sexy, dar cel mai important, mândră deoarece va aduce pe lume un bebeluș.

„Nu mi-am schimbat nici garderoba cu acest prilej. Am reușit să găsesc în dulap tot felul de rochițe care m-au transformat într-o mămică sexy.

Aș spune că orice femeie înărcinată e o femeie sexy. Și tare mândră, fiindcă urmează să aducă pe lume o nouă viață!(...)Cu această burtică sexy voi merge la mare. Am decis să nu schimb nimic din programul stabilit inițial. Voi merge pe litoralul Mării Negre, împreună cu cei doi copiii ai mei mai mari, Beatrice și Richard”, a mai spus Larisa Drăgulescu pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Larisa Drăgulescu nu vrea să mai audă de căsătorie! A spus clar și fără rețineri de ce nu vrea să facă nuntă cu actualul iubit, cel care o face mămică pentru a treia oară: „Fiecare rămâne pe numele lui”

Citește și: Larisa Drăgulescu nu se lasă de Onlyfans nici gravidă! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu se laudă cu câștiguri colosale: „Chiar mai bine decât înainte. Nu am de ce să renunț”

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

În prezent, Larisa Drăgulescu a decis să stea la București, asta pentru că se află în ultimul trimestru de sarcină. În acest fel, vedeta va fi mai aproape de mare, dar va putea participa și la evenimentele unor prieteni apropiați. Cu toate acestea, se va întoarce înapoi în Reșița, în luna septembrie, pentru a naște.

„În primul rând, am ales să-mi petrec ultima parte a perioadei de sarcină la București fiindcă e și mai aproape de litoral, dar și fiindcă am promis că voi ajunge la două evenimente importante din viața unor buni prieteni(...)Abia

la începutul lui septembrie voi reveni la Reșița, fiindcă micuțul doresc să se nască acolo, în orașul unde m-am stabilit de ceva vreme”, a mărturisit vedeta pentru aceeași sursă.

Citește și: Însărcinată în 3 luni, Larisa Drăgulescu se luptă cu o boală grea! Viitoarea mămică are nevoie zilnic de injecții