Larisa Iordache se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Gimnasta va fi operată a șaptea oară: "Ce urmează mă sperie"

Sportiva va fi supusă unei intervenții chirurgicale, din cauza accidentării suferite la gleznă.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Larisa Iordache trece prin momente grele, după accidentarea de la Tokyo. Tânăra gimnastă  a anunțat în urmă cu puțin timp că fi nevoită să se opereze, pentru a scăpa de durerile de gleznă.

Citeste si: Larisa Iordache nu își poate reveni după moartea mamei. Pierderea celei care i-a dat viață a lăsat un gol imens în sufletul gimnastei: "Durerea este încă foarte mare"

Larisa Iordache va fi operată a șaptea oară

Starea de sănătate a Larisei Iordache pare să nu se fi îmbunătățit după accidentarea de la Tokyo, după cum ea însăși a anunțat pe rețelele de socializare. Multipla campioană le-a transmis celor de acasă că în aceste momente se află la Viena, unde va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Larisa Iordache va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale

Larisa Iordache

[Sursa foto: Instagram]

 

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Tânăra a mărturisit că este a șaptea oară când trece printr-o asemenea situație, însă nu operația în sine o sperie, ci mai degrabă recuperarea de după: "Cu una în plus sau cu una

în minus cam tot aia e…. Pentru mine azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă. A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng. Știu că este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare etc.), dar măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să-mi mai creeze probleme."
, a declarat Larisa Iordache pe Facebook.

Larisa Iordache se va opera pentru a scăpa de durerile de gleznă

Larisa Iordache

[Sursa foto: Instagram]

Larisa Iordache s-a retras din finala de la Tokyo din cauza unei accidentări

Deși a crezut că va reuși să facă față unei accidentări suferite înainte de finala la bârnă de la Tokyo, Larisa Iordache a decis să se retragă în ultimele momente din competiție, din cauza durerilor groaznice de gleznă. La acea vreme, sportiva a fost extrem de dezamăgită de faptul că nu a putut merge mai departe, mai ales că își dorea să câștige o medalie

pentru mama ei, recent decedată: "Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente, când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci. Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru aceasta finală olimpică.

Citeste si: Larisa Iordache, dezvăluiri inedite din viața de gimnastă. Tânăra a recunoscut că a vrut să renunțe la cariera de sportivă: "Am vrut să renunț cu adevărat"

Din păcate, iar, drumul meu este împietrit... durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om. Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine și pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lângă mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea...însă știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!", scria atunci Larisa Iordache, pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies