Larisa Judele, dezbrăcată în pandemie! A renunțat la haine pentru un scop nobil

Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” a decis să atragă atenția asupra unei campanii caritabile care, la fel ca și anul trecut, are de gând să o desfășoare în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” a decis să atragă atenția asupra unei campanii caritabile care, la fel ca și anul trecut, are de gând să o desfășoare în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Din acest motiv, zilele trecute, focoasa Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” a realizat o ședință foto în care și-a expus formele de fotomodel, purtând haine vechi, pe care le va dona celor care au probleme financiare.


In articol:

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, hărțuită de un maniac! ”Mi-e frică să mai ies și pe stradă...”

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, pusă în genunchi de boală! ”Ferească Dumnezeu...”

”Acum, cred eu, este nevoie mai mult ca oricând să fim solidari unii cu ceilalți. Această pandemie ne-a izolat pe noi toți. Dar gândiți-vă la cei care au probleme financiare serioase... Ei cum credeți că se descurcă? Oamenii care, până acum, trăiau ca zilieri, care au copii acasă, care nu mai au de nici unele, care sunt nevoiți să stea, zi de zi, în casă, care nu au curent electric și abia au bani de mâncare, toți aceștia au nevoie de noi”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: A fost găsită marea comoară a lui Maradona. Era ascunsă într-un depozit - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Larisa Judele de la Puterea Dragostei
Larisa Judele de la Puterea Dragostei pregateste cadouri pentru copii

Iar pentru a atrage atenția, pe contul de socializare, asupra campaniei pe care vrea să o pornească cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” a apelat la o măsură care, cu siguranță, a ”sărit în ochii” tuturor. ”Am decis să fac o ședință foto purtând cât mai puține haine pentru ca mesajul meu să ajungă la cât mai mulți oameni. Și, din fericire, efectul este unul care promite să facă Sărbătorile de Iarnă mai frumoase pentru copii. Campania, la fel ca anul trecut, se va numi Puterea Dragostei pentru copii și voi încerca să strâng, alături de amicii mei, cât mai multe lucruri pentru familiile nevoiașe. Voi încerca să stârng cât mnai multe hăinuțe, jucării și dulciuri pentru copiii care trăiesc la limita subzistenței, copii care nu știu ce este Moș Nicolae sau Moș Crăciun, copii a căror copilărie ar trebui să fie fără griji, dar este marcată de foame și lipsuri”, ne-a mai spus Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa Judele de la Puterea Dragostei
Larisa Judele de la Puterea Dragostei a reununtat la haine ca sa atraga atentia celor care vor sa ajute copii

Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, probleme cu un maniac

 

Ultima perioadă este, pentru Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, una extrem de dificilă după ce acțiunile unui bărbat care o hărțuiește de mai mult timp s-au întețit și au devenit mai agresive ca niciodată. ”I s-a pus pata pe mine, dar la modul nasol. Îmi scrie email-uri în care spune că Dumnezeu a decis să fim împreună, că a auzit corul îngerilor, din-astea... E clar, este puțin dezechilibrat, puțin cam tare, și mă hăituiește acum. E blocat pe Facebook și Instagram, dar și-a făcut câteva conturi false, îmi scrie de pe ele, mă prind imediat că e tot el, are același discurs. Sunt, efectiv, terminată, mă simt abuzată de acest om”, ne-a spus, aproape plângând, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 6 Decembrie 2020: astăzi Racii se lovesc de o problemă de sănătate

BREAKING NEWS: Mega scandal în România, chiar acum: Aproape 18.000 de voturi au dispărut deja!

Mircea Badea, jignire absolut șocantă la adresa Andreei Esca. Umilință fără precedent: ce a dezvăluit despre vedeta Pro Tv este extrem de jenant

Are coronavirus? O vedetă a micului ecran, disperată: ”Mă duc să mă testez, abia mă mai țin pe picioare”

Întâlnire de taină între fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua și o concurentă focoasă de la ”Puterea Dragostei”! Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies