Larisa, speriată de ce face Adrian de la ”Puterea Dragostei” de când a fost eliminat! Asta SCHIMBĂ TOTUL

Adrian, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, a decis ce face cu timpul liber pe care îl are de când a părăsit show-ul care l-a făcut celebru. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a făcut schimbări uriașe în viața lui, dar și în cea a Larisei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Devenit celebru pentru felul lui de a fi și pentru limbajul ”colorat” pe care îl etala în show, Adrian de la ”Puterea Dragostei” s-a întors în București, în timp ce femeia pe care susține că o iubește, Larisa, a rămas la Istanbul, în casa emisiunii moderate de Andreea Mantea.

Citeste si: Scandal monstru în casa „Puterea dragostei”: „Te-ai folosit de Adrian să ajungi aici”

Citeste si: Adrian de la „Puterea dragostei”, declarație șocantă: „Să vă dau la m***”

Citeste si: "Poate te place, Ricardo"! Cine a aruncat bomba la Puterea Dragostei despre Larisa! Iubita lui Adrian s-a contrat cu băieții în casă

Plecat deja de ceva vreme din Istanbul, Adrian de la ”Puterea Dragostei” a decis să schimbe tot ce înseamnă viitorul relației pe care o are cu Larisa. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a mutat în apartamentul blondinei pe care o iubește și, pentru ca apartamentul lui să nu rămână gol, a mutat-o pe sora concurentei de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, recunoaște Larisa, nu are nicio idee ce va face Adrian în apartamentul ei, dar este convinsă că acesta s-a apucat să modifice totul. ”Adrian este înnebunit cu designul de interioare. M-a sunat și mi-a zis că vrea să modifice câte ceva... Cred că nu o să mai recunosc nimic de acolo, mai ales că el spunea încă de mai mult timp că este nevoie să fac niște schimbări. Sunt chiar speriată de ce ar fi putut să îmi facă în casă. Dar, dacă lui îi place, sigur îmi va plăcea și mie, mă bazez pe gusturile lui”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, recunoaște Larisa, de ceva vreme încoace se gândește doar la momentul în care va ajunge, din nou, în brațele lui Adrian. ”Sunt nerăbdătoare să îi arăt ce i-am cumpărat. De fiecare dată când merg la cumpărături, îi iau și lui ceva, fie că e vorba de haine, fie că e vorba de condimente, mai ales că el este înnebunit după ele”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

”Suntem cel mai încercat cuplu din casa ”Puterea Dragostei” însă ceea ce mă bucură este faptul că ne dovedim, pe zi ce trec , oricât de greu îmi este fără el, că noi suntem puternici, atât împreună, cât și separat! Toate acestea ne arată că suntem cel mai sudat cuplu din acest moment din casă”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profunda decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei” .

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar Adrian a trecut testele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate