Larisa Vasile, nouă aventură extremă după Exatlon! A urcat la Vf Omu cu bicicleta

Larisa Vasile, concurentă în primul sezon Exatlon, s-a apucat de alte sporturi extreme.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Larisa Vasile a fost una dintre cele mai iubite concurente din primul sezon Exatlon, deși ea nu era cunoscută publicului dinainte să intre în competiția din Republica Dominicană.

Larisa Vasile a spus mereu că Exatlon a schimbat-o complet. Dintr-o tânără timidă, după lunile petrecute în Republica Dominicană, Larisa Vasile s-a întors mai puternică nu atât fizic, cât mai ales psihic.

Citeste si: Despărțire șocantă la Exatlon! După nouă ani, Ciprian Silași i-a spus "ADIO" iubitei! S-a întâmplat în februarie, dar totul a fost ținut secret până acum! EXCLUSIV!

Citeste si: Imaginea care a încins internetul! Cum a apărut Yamato Zaharia după ce a fost în casa Puterea dragostei

Citeste si: Iancu Sterp, la Exatlon? Tânărul de la Puterea Dragostei a luat o decizie şocantă! "Vreau să merg! Sunt disciplinat şi am condiţie fizică" EXCLUSIV!

fara descriere

Sportivă bună, Larisa Vasile a făcut față, de curând, unei provocări extreme. Ea a urcat pe bicicletă pe munte. Traseul ales a fost unul dificil care însă fostei sportive de la Exatlon nu i-a pus probleme prea mari. Mai exact, a urcat pe bicicletă de la Piatra Arsă, Babele, Sfinxul, Șaua Calului, Vf Omu.

Larisa a postat mai multe imagini din aventura ei, alături de mesajul în care dă de înțeles că a fost ”o idee nebună”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate