Laura Andreșan, primele declarații despre sarcină: „Evident, te doare...”

Laura Andreșan a făcut primele declarații după ce s-a aflat că este însărcinată pentru prima dată. Ce spune vedeta.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
La scurt timp după ce s-a aflat că este însărcinată, Laura Andreșan face primele declarații.

„Profa de sex”, așa cum est cunoscută în mediul online, urmează să aibă primul copil peste numai câteva luni cu artistul Grasu XXL.

Citeste si: Fosta sexy-PRM-ista, filmare incredibilă pe Facebook! Ancuța Cârcu: ”O ai mică! Poți să te spânzuri”

Citeste si: Carmen de la Sălciua a răbufnit și cântă iarăși despre drama prin care a trecut din cauza lui Culiță Sterp

Citeste si: Doamne, ce schimbare! O ştiai pe Ioana Tufaru supraponderală şi neîngrijită, dar uite cum arată acum! A slăbit 70 de kilograme, s-a vopsit şi se aranjează! FOTO EXCLUSIV!

Laura crede că unele mame din jurul său fac unele greșeli atunci când se dau experte în creșterea copiilor, dând un exemplu alăptarea naturală.

Laura, afectată de unele declarații ale femeilor

fara descriere

Iată ce a scris Laura despre femeile care dau mereu sfaturi de creștere a copilului, deși nu au studii de specialitate:

Am văzut că este un trend printre mămici să idealizeze acest gest natural (n.r. alăptarea). Da, cunosc (și am studiat pe larg) efectele benefice ale alăptării la sân. Da, îmi doresc să îmi alăptez copilul.

Dar de aici și până la a transforma ceva natural într-un act «sfânt» e cale lungă. Eu cred că fiecare mamă face ce poate mai bine pentru copilul ei. Unele mame, din motive de sănătate poate, nu pot să alăpteze, și să ferească sfinții să expună vreo mamă o poză cu copilul și biberonul, că atât i-a fost. În nici câteva minute sar toate mămicile în capul ei cu sfaturi de parenting despre beneficiile alăptării.

Desigur cele mai aprige datătoare de sfaturi, în general, nu au pregătire nici medicală și nici în psihologia copilului, ci pur și simplu «știu ele» pentru că ele vai, dar vai… alăptează sau au alăptat. Ori asta mie îmi miroase a… micime, ca să nu îi spun altcumva, mai dur așa.

În plus nu cred că sfătuitoarele își dau cu părerea cu bună intenție (asta e de suprafață și e falsă), ci cred (pe baza studiilor mele) că doar fac gargară, una menită să le confirme lor că sunt mame bune, sau mame mai bune decât o altă femeie care nu poate alăpta. Ori atunci când ai nevoie de confirmare… ceva în tine macină, ceva te râcăie, poate o voce mută ce-ți șoptește că nu ești ceea ce pretinzi. Și evident te doare...”, a scris Laura Andreșan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate