Laura Codruța Kovesi este noul procuror-șef european! Ce mesaj a transmis ea

Laura Codruța Kovesi a fost votată de Consiliul Uniunii Europene în funcția de procuror șef european. Fostul șef DNA a transmis un mesaj cu aceată ocazie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Laura Codruța Kovesi a fost votată de Consiliul Uniunii Europene în funcția de procuror șef european. Fostul șef DNA a transmis un mesaj cu această ocazie.

„E un pas important în procedură, va trebui să aşteptăm decizia oficială. Privind votul de azi e o recunoaştere a activităţii depuse de tot sistemul de justiţie, o reuşită a tuturor românilor care au susţinut lupta anticorupţie. A contat şi că am obţinut primul loc dupa interviul tehnic.

Acest vot e de încredere, de susţinere a unei societăţi care a susţinut valorile europene.

Sper ca această numire, dacă se va finaliza, să reprezinte pentru toţi procurorii şi judecătorii români o motivare să sprijine lupta anticorupţie. Să lştie că profesionalismul şi consecvenţa sunt singurele importante când vrei să reuşeşti”, a spus Kovesi.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: O femeie a ajuns de urgență la spital după ce sângele i s-a făcut din roșu, albastru. Greșeala comisă de ea înainte să meargă în pat, la culcare

Citeste si: Viorica Dăncilă şi-a depus candidatura la alegerile prezidentiale: „Nicio mamă să nu-i fie frică că nu primeşte alocaţie”

Citeste si: Primele declarații făcute de Gabriela Cristea despre starea fiicei sale! Ieri a ajuns cu ea de urgență la spital: „Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri”

Laura Codruța Kovesi a refuzat să vorbeacă despre acuzațiile pe care i le-a adus Viorica Dăncilă.

„Aş vrea să nu intru în dialog cu niciun politician. Nu comentez ce spun politicienii, nu am răspuns, nu o s-o fac nici acum. Am văzut că a fost o discuţie cu privire la votul pe care România l-ar fi dat sau nu l-ar fi dat împotrivă, nu am nicio informaţie oficială. Importantă a fost susţinerea a mii şi mii de oameni din România, care m-au susţinut în această procedură plină de obstacole. Din acest punct de vedere, România m-a susţinut”, a declarat noul procuror-șef european.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate